Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Barbo20
HV veteran

|
01.10.2003 17:33:37
BTC kirjutaja koos neroga |
|
|
Nimelt on BTC 52/24/52 kirjutaja koos Neroga ja probleem selline, et kui nero käima panen siis kohe viskab ette, et see on virtuaalne kirjutaja, et tahad kirjutan Image faili. Aga mul on ikka vaja reaalselt ka kirjutada see plaat, mitte mingit imaget. Mis aitax?
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 :: |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
03.10.2003 22:43:48
|
|
|
Tõmba Nero kodukalt uuendus.
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
04.10.2003 15:54:05
|
|
|
no aga valida ei saa menüüst choose recorder we?
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
1 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Barbo20
HV veteran

|
08.10.2003 17:49:52
|
|
|
Ei kahjuks ei saa, muidu aitas restardi tegemine selle vastu, et tuleks see reaalne kirjutamise valik juurde, kuid nüüd ei tule seda ka. Kusjuures, ma panin täiesti uue komplekti kokku ja sinnagi taheti sama kirjutajat ja kusjuures sama probleem on, et kui arvuti umbes pool tundi on töödand, siis enam ei loe plaate välja ja Neros pakub ainult virtual device? Mis jama see on? Update-i tõmbasin kodukalt... ei pole midagi kasu. Help
Mul on natuke jama juba garantii meeste juurde ka, minna, sest ma viisin eelmise BTC sinna ja nad ütlesid, et täitsa jahe on, niiet anname uue... uuega sama jama...
|
|
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
08.10.2003 23:44:49
|
|
|
BTC - mida te tahtsite, kui ostsite SEDA ja säästsite terve SADA eeku? Vahetage kirjutajat ja ongi korras
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
Barbo20
HV veteran

|
10.10.2003 00:52:22
|
|
|
To Brian Welch on sul kogemusi BTC kirjutajaga, et nii kehv on, et kirjuta ühtegi plaati ja poole tunni pärast hangub ära või lihtsalt ei meeldi BTC nimi?
|
|
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
veiko313
HV vaatleja

|
15.10.2003 17:25:41
|
|
|
Barbo20 kirjutas: |
Ei kahjuks ei saa, muidu aitas restardi tegemine selle vastu, et tuleks see reaalne kirjutamise valik juurde, kuid nüüd ei tule seda ka. Kusjuures, ma panin täiesti uue komplekti kokku ja sinnagi taheti sama kirjutajat ja kusjuures sama probleem on, et kui arvuti umbes pool tundi on töödand, siis enam ei loe plaate välja ja Neros pakub ainult virtual device? Mis jama see on? Update-i tõmbasin kodukalt... ei pole midagi kasu. Help
Mul on natuke jama juba garantii meeste juurde ka, minna, sest ma viisin eelmise BTC sinna ja nad ütlesid, et täitsa jahe on, niiet anname uue... uuega sama jama... |
Need garantii mehed on sul jahedad Tuleb endal katsetada lihtsalt või uurida, kas on võimalik vahetada olemasolev kirjutaja välja mõne muu firma nime all müüdava vastu
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|