praegune kellaaeg 18.06.2025 17:29:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tomsuits
HV vaatleja
|
07.09.2014 14:50:07
GPS jaoks teekondade/trackide loomine |
|
|
Ülesanne järgmine: mul on ca 50 paiga koordinaadid ning neist vaja koostada marsruut, mille huvilised saaksid endale failina GPS-navigaatorisse/Androidseadmesse laadida ja siis etteantud/koostatud teekonda mööda liikuda.
Probleem: ei ole leidnud sobivat programmi/äppi, kuhu saaks koordinaadid laadida (automaatselt nt Exceli failist või kasvõi julma käsitööna) ning seejärel lasta progel marsruut arvutada (eeldab ka korralikku kaardituge) ning seejärel see kõik failina alla laadida (mida "sööks" nii autonavid kui Android-telefonid jms).
Üritasin seda teha Google Maps abil, aga seal saab lisada küll ca 30 punkti, seejärel aga saavad andmeväljad otsa. Samuti ei saa seda marsruuti pärast täismahus salvestada (jätab osa lõike välja) ning ka failina ei saa seda salvestada.
Open Street Map sellist võimalust üldse ei tunnista.
Igasugused netist leitud programmikesed jms samuti ei toimi.
Mapquest on kehva kaardiga ning jooksis samuti kokku, väitis et ei suuda teed koostada ja failina samuti salvestada ei saa.
Kas keegi oskab soovitada programmi-rakendust, mille abil saaks eelnevalt loetletud toimingud teostada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Jüri Öö
HV kasutaja

|
07.09.2014 18:00:23
|
|
|
Androidile on selline rakendus nagu Oruxmaps. Täiesti tasuta ja minu arvates parim kaardirakendus, mis seni leidnud olen. Ei oska kindlalt öelda, aga peaks kirjeldatud ülesande jaoks sobima küll.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|