praegune kellaaeg 08.08.2025 15:38:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Hiid
HV Guru

|
17.10.2003 08:12:41
Format not supported for this drive. |
|
|
Miks ma ei saa enda ketast formattida?
Dos partitsioon on loodud, hakkan formattima ja ütleb sellise jama.
Ketas ob 1.2Gb Seagate
Masinaks Compaq deskpro 2000
On kellelgi mõtteid?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 656 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
17.10.2003 08:32:42
|
|
|
Katseta veel sellega, et kust kohast üritad formaati teha ja mis on sel hetkel aktiivne seade. Kuna sa pole isegi opsüsteemi maininud ja täpsemat oma liigutuste kirjeldusi andnud on raske täpsemalt midagi soovitada. Midagi taolist olen ise kohanud ja siis esimese lause põhimõtte järgi tegutsemisvariante otsides on alati nii 5min jooksul seni õnnestunud töö käima saada.
Teine võimalus - arvuti meelest üritad ReadOnly seadet formaatida - CD-lugejaga formatit teha...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
17.10.2003 15:03:43
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Katseta veel sellega, et kust kohast üritad formaati teha ja mis on sel hetkel aktiivne seade. Kuna sa pole isegi opsüsteemi maininud ja täpsemat oma liigutuste kirjeldusi andnud on raske täpsemalt midagi soovitada. Midagi taolist olen ise kohanud ja siis esimese lause põhimõtte järgi tegutsemisvariante otsides on alati nii 5min jooksul seni õnnestunud töö käima saada.
Teine võimalus - arvuti meelest üritad ReadOnly seadet formaatida - CD-lugejaga formatit teha... |
Opsysteemi ei saanudki mainida, kuna seda ei ole enam.
Oli mingi 95 ja selle pardi ma kustutasin ära.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 656 loe/lisa |
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
17.10.2003 15:06:05
|
|
|
enamasti kui ketas on NTFS süsteemis ja tahad sinna win9x peale lasta lihtlabaselt,siis ütleb sama asja et formatit ei saa teha. a kuna sul oli ennem 95 peal,siis ei oska kohe midagi öelda
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|