Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karl7
HV vaatleja
|
20.07.2014 19:25:32
Scaling probleemid AMD kaardiga. |
|
|
Paigaldasin arvutisse HD4870 kaardi ja alguses töötas korralikult, aga nüüd on selline probleem, et ekraani ääres on must raam (~1cm külgedelt ja ~2cm ülevalt ja alt). Algul aitas Catalystis overscalimine, aga see aitas ainult niikauaks, kuni avasin mõne applikatsiooni, siis scalis tagasi ebanormaalseks. Proovisin igasuguseid erinevaid drivereid ja praegu olen 13.9 peal ja nüüd on selline probleem, et isegi Catalysti ei leia üles kuskilt. Peaks olema parema hiireklõpsu all aga ei ole. Olen juba kogu interneti läbi otsinud, aga enamustel aitab overscaling, mul see ei aitanud. Kasutan HDMI - DVI kaablit.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
20.07.2014 19:33:16
|
|
|
Driver sweeperiga üle .NET framework peale (ei meenu mis versiooni küll oli vaja) / Catalystid peale ja siis peaks CCC* olema leitav.
Kui pole, siis soovitaks üle lasta .NET framework cleanup tooliga võibolla http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/NET-Framework-Cleanup-Tool.shtml ja siis .net peale ja siis driverid/CCC*.
*Catalyst Control Center
viimati muutis Levelxer 20.07.2014 21:02:00, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
114 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
karl7
HV vaatleja
|
20.07.2014 20:43:22
|
|
|
Olgu, nüüd ma tegin kõik nii nagu soovitati ja olen alguses tagasi phm, driverid töötavad, aga CCC ei näe kuskil.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
20.07.2014 21:11:34
|
|
|
Siis võiks proovida manuaalselt lisada - C:\AMD\***\Packages\Apps\CCC\Core-Static\ kausta alt ccc-core-static.msi tööle ja install.
Ja / või Packages\Apps\CCC\Utility kausta alt ccc-utility.msi
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
114 |
|
tagasi üles |
|
 |
karl7
HV vaatleja
|
20.07.2014 21:17:04
|
|
|
Levelxer kirjutas: |
Siis võiks proovida manuaalselt lisada - C:\AMD\***\Packages\Apps\CCC\Core-Static\ kausta alt ccc-core-static.msi tööle ja install.
Ja / või Packages\Apps\CCC\Utility kausta alt ccc-utility.msi |
See aitas, nüüd sain parema kliki alt selle CCC lahti ja overscalisin pildi normaalseks. Nüüd loodame et jääb ka nii. Suured tänud Level
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|