Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Arvuti käivitamisel ekraanil oranz/valged triibud märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
dogewow
HV vaatleja

sõnum 09.07.2014 00:43:06 Arvuti käivitamisel ekraanil oranz/valged triibud vasta tsitaadiga

Nonii, teema siis selline et uut antiviirust installides otsustas arvuti crashida (sinisel ekraanil viskas need kirjad ette ning icon_sad.gif näo ka). Mis siis ikka, ootasin kuni seal kõik ära lahendab, tegi restardi ning järgminekord oli juba pärast windowsi märgi laadimist mingid oranz/valged triibud tänu millele nüüd siis arvuti pe**es on. On mul siis mõlemad nii SSD kui ka HDD. Olen siis kasutanud SSD igapäevaliselt ning sellega just viskabki need triibud ette. Proovisin käivata HDD pealt ning see toimis kui on ülimalt aeglane (varasemast ajast juba). Ehk keegi oskab aidata/seletada milles probleem võib olla.

Win 8.1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Helseth
HV kasutaja

sõnum 09.07.2014 02:02:42 Re: Arvuti käivitamisel ekraanil oranz/valged triibud vasta tsitaadiga

dogewow kirjutas:
Olen siis kasutanud SSD igapäevaliselt ning sellega just viskabki need triibud ette.

dogewow kirjutas:
Proovisin käivata HDD pealt ning see toimis kui on ülimalt aeglane (varasemast ajast juba).

No kui SSD pealt bootides pilldub triipe ja HDD pealt mitte, siis pakuks esimese asjana katkist video draiverit SSD'l.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.07.2014 02:42:42 vasta tsitaadiga

Kuidas pilt Safe Mode'is välja näeb? Ei triibuta? Siis on videokaardi driveritega jama. Tee uninstall, siis restart ja installi uuesti.
Kui Safe Mode'is ja default driveritega samuti triibuline, siis tundub videokaardis endas mingi viga olevat.
Lisaks videokaardi driverite uninstallile tee sama ka viirusetõrjele.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
dogewow
HV vaatleja

sõnum 11.07.2014 20:21:57 vasta tsitaadiga

Eile öösel veel jõudsin videokaardi ära vahetada, selles siis probleem polnud. Aga eks ma hiljem proovin safe modes.

//UPDATE
Safe mode SSD ei tööta, ikka triibud.
Draiverite uninstall/reinstall ei tööta.
Ainult SSD pealt bootides nüüd: the operating system couldn't be loaded because a critical system driver is missing or conains errors.
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 12.07.2014 16:37:07 vasta tsitaadiga

Antiviirus "koristas" mõned vajalikud süsteemifailid ära? Kuniks saad tee backup. Ise avastasin et vastupidiselt Win7 tuleb Win8.1 CP->System "Advanced settings" all Automatic device installation ära keelata, et korralikult video drivereid vahetada, muidu topib ise vanad poolikult peale.
Win CD\USB ja üritada repairida?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
dogewow
HV vaatleja

sõnum 13.07.2014 18:45:00 vasta tsitaadiga

Mm, ütleme nii et tegin formati SSD-le. Täiesti tühi, eemaldan HDD ning panen tööle, viskan win7 plaadi sisse, boot from CD-ROM ning ikka veel pillub ette mulle mingi krdi:
" Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix this problem...
1....
2...
3...
File: \Windows\system32\winload.exe
Status: 0xc000000e
Info: The application or operating system couldn't be loaded because a required file is missing or contains errors.

Minu ideed on otsa saanud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Arvuti käivitamisel ekraanil oranz/valged triibud
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.