praegune kellaaeg 20.06.2025 00:37:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Status0
HV kasutaja

|
11.07.2014 10:36:36
Abi arvuti koostamisel |
|
|
Tervitus.
Oleks soov uus masin soetada ja see ka ise juppidest kokku panna. Kuid kuna mul puudub profesionaalne teadmine komplekteerimisest, siis pöördungi teie poole.
Eesmärk
Intel CPU
GeForce GPU
Keskpärane arvuti, millega kannataks ka tänapäevaseid (ja lähitulevikus tulevaid mänge mängida, medium seadetel, 30-40+ fps, nt. Guild Wars 2, Tomb Raider 2014 ja ka Tomb Raider 2015(?), Destiny, Divisioni vist mitte, kuid eks näis).
Tavapärased Photoshopi toimingud.
Poole minutiliste klippide renderdamine After Effectis
Korpus võiks olla ITX (mugav kaenlasse võtta ja kergelt asukohta vahetada, transportida.
Eelarve
600-700 eurot
Midagi ma üritasin koostada, kuid ehk keegi viskab pilgu peale. Äkki on midagi mäda ja oleks vaja välja vahetada
Viide 1a.ee lehele, kus on nö. ostukorv.
PS! Kas 1a.ee on arvestatav koht, kust juppe tellida. Olen lugenud vastakaid kogemusi?
Ette tänades ja kena suve jätku
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
HaXoR
HV kasutaja
|
12.07.2014 15:50:18
Re: Abi arvuti koostamisel |
|
|
Status0 kirjutas: |
Tervitus.
Oleks soov uus masin soetada ja see ka ise juppidest kokku panna. Kuid kuna mul puudub profesionaalne teadmine komplekteerimisest, siis pöördungi teie poole.
Eesmärk
Intel CPU
GeForce GPU
Keskpärane arvuti, millega kannataks ka tänapäevaseid (ja lähitulevikus tulevaid mänge mängida, medium seadetel, 30-40+ fps, nt. Guild Wars 2, Tomb Raider 2014 ja ka Tomb Raider 2015(?), Destiny, Divisioni vist mitte, kuid eks näis).
Tavapärased Photoshopi toimingud.
Poole minutiliste klippide renderdamine After Effectis
Korpus võiks olla ITX (mugav kaenlasse võtta ja kergelt asukohta vahetada, transportida.
Eelarve
600-700 eurot
Midagi ma üritasin koostada, kuid ehk keegi viskab pilgu peale. Äkki on midagi mäda ja oleks vaja välja vahetada
Viide 1a.ee lehele, kus on nö. ostukorv.
PS! Kas 1a.ee on arvestatav koht, kust juppe tellida. Olen lugenud vastakaid kogemusi?
Ette tänades ja kena suve jätku  |
Mina vaataksin juba pigem SSD kui HDD poole. Töökindlust ja kiirust on SSD-l kõvasti rohkem.
Aga eks see kõik oleneb mis mahutavusest sa arvuti koostamisel unistad. Siiani pole mul isegi 256 GB SSD täis saanud.
Oluline rõhk arvuti koostamisel peaks olema andmete lugemisel ja kirjutamisel. Protsessor võib ju kõva olla aga sellest pole eriti kasu kui ei jõuta neid andmeid sinna ette sööta ja mällu talletada.
Antud emaplaat ei toeta ka OC-d näiteks. Hetkel ei jõua rohkem süveneda.
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
duxdery
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|