Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Abi arvuti koostamisel märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Status0
HV kasutaja
Status0

sõnum 11.07.2014 10:36:36 Abi arvuti koostamisel vasta tsitaadiga

Tervitus.

Oleks soov uus masin soetada ja see ka ise juppidest kokku panna. Kuid kuna mul puudub profesionaalne teadmine komplekteerimisest, siis pöördungi teie poole.

Eesmärk

Intel CPU
    GeForce GPU
    Keskpärane arvuti, millega kannataks ka tänapäevaseid (ja lähitulevikus tulevaid mänge mängida, medium seadetel, 30-40+ fps, nt. Guild Wars 2, Tomb Raider 2014 ja ka Tomb Raider 2015(?), Destiny, Divisioni vist mitte, kuid eks näis).
    Tavapärased Photoshopi toimingud.
    Poole minutiliste klippide renderdamine After Effectis
    Korpus võiks olla ITX (mugav kaenlasse võtta ja kergelt asukohta vahetada, transportida.

Eelarve
600-700 eurot

Midagi ma üritasin koostada, kuid ehk keegi viskab pilgu peale. Äkki on midagi mäda ja oleks vaja välja vahetada icon_smile.gif

Viide 1a.ee lehele, kus on nö. ostukorv.

PS! Kas 1a.ee on arvestatav koht, kust juppe tellida. Olen lugenud vastakaid kogemusi?

Ette tänades ja kena suve jätku icon_smile.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HaXoR
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.07.2014 15:50:18 Re: Abi arvuti koostamisel vasta tsitaadiga

Status0 kirjutas:
Tervitus.

Oleks soov uus masin soetada ja see ka ise juppidest kokku panna. Kuid kuna mul puudub profesionaalne teadmine komplekteerimisest, siis pöördungi teie poole.

Eesmärk

Intel CPU
    GeForce GPU
    Keskpärane arvuti, millega kannataks ka tänapäevaseid (ja lähitulevikus tulevaid mänge mängida, medium seadetel, 30-40+ fps, nt. Guild Wars 2, Tomb Raider 2014 ja ka Tomb Raider 2015(?), Destiny, Divisioni vist mitte, kuid eks näis).
    Tavapärased Photoshopi toimingud.
    Poole minutiliste klippide renderdamine After Effectis
    Korpus võiks olla ITX (mugav kaenlasse võtta ja kergelt asukohta vahetada, transportida.

Eelarve
600-700 eurot

Midagi ma üritasin koostada, kuid ehk keegi viskab pilgu peale. Äkki on midagi mäda ja oleks vaja välja vahetada icon_smile.gif

Viide 1a.ee lehele, kus on nö. ostukorv.

PS! Kas 1a.ee on arvestatav koht, kust juppe tellida. Olen lugenud vastakaid kogemusi?

Ette tänades ja kena suve jätku icon_smile.gif beer_yum.gif

Mina vaataksin juba pigem SSD kui HDD poole. Töökindlust ja kiirust on SSD-l kõvasti rohkem. thumbs_up.gif
Aga eks see kõik oleneb mis mahutavusest sa arvuti koostamisel unistad. Siiani pole mul isegi 256 GB SSD täis saanud.
Oluline rõhk arvuti koostamisel peaks olema andmete lugemisel ja kirjutamisel. Protsessor võib ju kõva olla aga sellest pole eriti kasu kui ei jõuta neid andmeid sinna ette sööta ja mällu talletada.
Antud emaplaat ei toeta ka OC-d näiteks. Hetkel ei jõua rohkem süveneda. icon_smile.gif
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
duxdery
HV veteran
duxdery

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.07.2014 16:13:22 vasta tsitaadiga

https://www.1a.ee/order/shopping_cart?content=HcvJDQAwCAPBlsCYK%2Bm%2FrwReI620gFGO3kgTjM3UbwUdq3eMKZ0ra3vD53s%3D
Tegin väikesed korrektuurid.
Eelarve ülemist piiri katsudes mahub isegi ~250Gb SSD komplekti.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 12.07.2014 17:13:17 vasta tsitaadiga

duxdery kirjutas:
https://www.1a.ee/order/shopping_cart?content=HcvJDQAwCAPBlsCYK%2Bm%2FrwReI620gFGO3kgTjM3UbwUdq3eMKZ0ra3vD53s%3D
Tegin väikesed korrektuurid.
Eelarve ülemist piiri katsudes mahub isegi ~250Gb SSD komplekti.

Mõned kes on ehitanud ITX korpusesse on modular toiteplokke vältinud, pidavat paar mm pikemad olema kui vaja, kuigi andmete järgi peaks mahtuma ka see.
Tänasel päeval vaataks H97 emaplaadi poole, oleks tulevikus heal juhul võimalus CPU vahetada, aga hetkel alla 100€ ei leiagi.
Kingstoni V300 ei soovitaks, petukaup. Crucial pigem: http://www.1a.ee/arvutikomponendid/kovakettad_ssd/crucial_m500_ssd_120gb_sataiii_wadapter_ct120m500ssd1 või arvutitargat Adata SP920: http://arvutitark.ee/est/TOOTEKATALOOG/adata+sp920/SSD-Adata-Premier-Pro-SP920-128GB-SATA3-560-180MBs-IOPS-80-45K-Marvell-100494
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Abi arvuti koostamisel
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.