praegune kellaaeg 20.06.2025 20:50:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Azatris
HV veteran

|
13.07.2014 22:13:39
Windows 7 x64: Peale logoni on hall ekraan |
|
|
Tervist,
Mul tekkis selline kala sülearvutiga, et pärast salasõnaga/näpujäljelugejaga sisse logimist (kohe pärast Welcome teksti) kõik mis näha on, on hall ekraan, kursor keskel, loading animatsiooniga 2 kuni 120 sekundit umbes (täpseid mõõtmisi pole teinud, see varieerub).
Safe mode'iga probleemi pole. Diagnostic startupiga msconfig alt probleemi pole.
Mida proovinud olen:
Resolvesin kõik "error" level eventid Event Vieweris Administrative Eventside all.
Võtsin Display Driver Uninstalleriga nii Inteli kui ka Nvidia driverid maha ja panin kõige uuemad peale.
Tegin full scani NOD32-ga.
CCleaneriga fixisin Registry issued.
Proovisin disableda kõik startupil käivitatavad programmid (nagu Winamp jms).
Proovisin disableda NOD32 Startup Scan.
Googeldasin! - parim selgitus, mida lugenud olen, on see, et explorer.exe on mingi teise asja tõttu ajutiselt suspended - aga ma ei oska seda leida!
Sülearvuti: Lenovo Thinkpad T420
Protsessor: Intel Core i7-2620M Processor (2.70GHz, 4MB L3)
Mälud: 8 GB PC3-10600 DDR3 SDRAM 1333MHz SO-DIMM Memory (2 DIMM)
Videokaart: NVIDIA NVS 4200M Graphics with Optimus Technology, 1GB DDR3 Memory + Intel HD Graphics 3000
SSD: 160GB Intel X25-M SSD
HDD: 1TB HGST HDD
Kuna mul on oluline, et mu tööloom oleks terve ja tubli veel paar aastat vähemalt (hetkel saab kolm aastat), siis võiks sellisest tüütusest kuidagi jagu saada... Repair installi ega formatit ei soovi teha, mul on liiga korralikult seda süsteemi üles ehitatud. Kuna pole kunagi varem olnud System Restore'i vaja, siis ei ole ka see enabled.
Palun abi!
edit:// Ma pole teemat hüljanud... üldse pole aega hetkel.
edit:// Shell'i kustutamine regeditis aitas
viimati muutis Azatris 16.11.2014 13:51:26, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|