praegune kellaaeg 19.06.2025 04:11:44
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ErkiT_old
HV kasutaja
|
26.07.2014 19:08:15
CPU kuumeneb üle |
|
|
Võtsin ühe tuttava arvuti endale korrastamiseks, aga mul on mõistus otsas. Olen mitmeid kordi termopastat ennemgi vahetanud ja kõik temperatuurid on alati normi jäänud. Täna proovisin kahte pastat ja tegin nii nagu ennem kunagi olin vahetanud.
CPU temperatuurid on ikka 70-90 kraadi. Mul on karvane tunne, et radikat ei saa piisavalt tugevalt peale ja seepärast kuumenebki üle. Kuigi jah radika panin ilusti kinni nii nagu peab. Enamus fanid käivad ka 1000rpm-i juures ja speedfan-iga kiiremaks ei saanud rohkem. CPU fan toimetab vaikselt ~800rpm-i peal. Gigabyte-i GA-M56S-S3 mobo on peal ja DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300MHZ
Uus jahutus vaja sebida?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
27.07.2014 10:19:07
|
|
|
Selleks, et kindel olla kas ikka jahutuse kala pane kast külili ja pane jahutus lihtsalt sedasi peale, et surud vastu aga igast klambrite asjadega ei mölla - ehk siis jahutus istub vabalt prose peal. Kui siis korras siis järelikult on su järeldus õige ja pead tsekkima, et ega kuskil mingi juhe äkki radika vms. vahele jäänud, ega bracket ole kuskilt lahti natuke ja kõrgemal kui peaks või kas ikka vent töötab jahutusel.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
27.07.2014 17:37:25
Re: CPU kuumeneb üle |
|
|
ErkiT kirjutas: |
Võtsin ühe tuttava arvuti endale korrastamiseks, aga mul on mõistus otsas. Olen mitmeid kordi termopastat ennemgi vahetanud ja kõik temperatuurid on alati normi jäänud. Täna proovisin kahte pastat ja tegin nii nagu ennem kunagi olin vahetanud.
CPU temperatuurid on ikka 70-90 kraadi. Mul on karvane tunne, et radikat ei saa piisavalt tugevalt peale ja seepärast kuumenebki üle. Kuigi jah radika panin ilusti kinni nii nagu peab. Enamus fanid käivad ka 1000rpm-i juures ja speedfan-iga kiiremaks ei saanud rohkem. CPU fan toimetab vaikselt ~800rpm-i peal. Gigabyte-i GA-M56S-S3 mobo on peal ja DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300MHZ
Uus jahutus vaja sebida? |
ja kuidas sa pastat peale paned?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|