Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Euroopasse jõudnud sularahaautomaadid tuvastavad isiku veresoonte mustri järgi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ArturTT
HV veteran
ArturTT

sõnum 25.05.2014 03:57:17 vasta tsitaadiga

tahanteada
T6id just elava n2ite enda najalt icon_lol.gif Ilma teemasse syvenematta kukud juba lahmima.... Loe nüüd uuesti mu teksti ja m6tle pisut mis 6elda tahtsin. Äkki j6uab kohale icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 143
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 25.05.2014 07:32:55 vasta tsitaadiga

ArturTT, ära piina ennast nende kehvade tõlkimistega, edaspidi võta raamaturiiulist inglise-eesti sõnaraamat.
Ja siis uuesti tõlkides saad teada, et tegemist on kahekordse kontrollsüsteemiga:

1. Kontrollitakse veenimustrit.
2. Ja täiendavalt kontrollitakse siis verevoolu veresoontes.

Nii, et ära näe unelmaid selles kuidas sõrme maharaiumise kaasabil rikkaks saada. Rikkaks saab ainult ausalt tööd tehes. icon_cool.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
ArturTT
HV veteran
ArturTT

sõnum 25.05.2014 10:03:53 vasta tsitaadiga

Mis sa lahmid ahh? paha hakkab kohe okse.gif
Mu jutu point oli selles et rahanäljas "neeger" ennem teeb ja siis hakkab mõtlema kui yldse, EI OLE TEMA SELLEST TEADLIK MIS TEHNOLOOGIA SEAL KASUTUSES ON!
Lõpuks oled sina ilma n2puta ja "neeger" ilma rahata. Said nüüd pihta v? Ülima lolluse vastu ei aita ykski turvasysteem....

Enivei, siinkohal lõpetan ja jätan h2rra tahanteada mu teooriat t6estama icon_biggrin.gif
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 25.05.2014 10:14:42 vasta tsitaadiga

Tõenäoliselt sellise lolli neegri vabariiki see tehnoloogia ei jõuagi.
Ka meie ei peaks muret tundma.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Jänes
HV kasutaja

sõnum 25.05.2014 13:45:13 vasta tsitaadiga

ArturTT kirjutas:
Mu jutu point oli selles et rahanäljas "neeger" ennem teeb ja siis hakkab mõtlema kui yldse, EI OLE TEMA SELLEST TEADLIK MIS TEHNOLOOGIA SEAL KASUTUSES ON!
Lõpuks oled sina ilma n2puta ja "neeger" ilma rahata. Said nüüd pihta v? Ülima lolluse vastu ei aita ykski turvasysteem....

Enivei, siinkohal lõpetan ja jätan h2rra tahanteada mu teooriat t6estama icon_biggrin.gif

Ja praegu käib siis see samane "neeger" ringi ja raiub päid maha, võtab kaardi ära ja imestab miks ta raha ei saa, läheb rauib järgmise pea maha jne

Kasutades sinu loogikat ?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
ArturTT
HV veteran
ArturTT

sõnum 25.05.2014 14:50:08 vasta tsitaadiga

Jänes kirjutas:
ArturTT kirjutas:

Ja praegu käib siis see samane "neeger" ringi ja raiub päid maha, võtab kaardi ära ja imestab miks ta raha ei saa, läheb rauib järgmise pea maha jne

Kasutades sinu loogikat ?

T2pselt icon_biggrin.gif Ainsa vahega et hetkel annad kaarti/raha ennem ära ....
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 25.05.2014 17:50:14 vasta tsitaadiga

Uudishimust: ArturTT: Aga kas sa ei karda, et sel ajal, kui sa kasutad, keskajast icon_smile.gif pärit võtet, sõrme mahasaagimine, teevad häkkerid sinu pangakaardist koopia ning selle koopia abil teevad su pangaarve tühjaks. icon_cool.gif

Ehk siis palju moekam ja uuema aja häkkeri-trend kui selline sõrmejärgede või veenidega mässamine.

Teema ise siis lingil:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=611001
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
ArturTT
HV veteran
ArturTT

sõnum 27.05.2014 09:28:19 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Uudishimust: ArturTT: Aga kas sa ei karda, et sel ajal, kui sa kasutad, keskajast icon_smile.gif pärit võtet, sõrme mahasaagimine, teevad häkkerid sinu pangakaardist koopia ning selle koopia abil teevad su pangaarve tühjaks. icon_cool.gif

l2heb küll teemast m66da kuid ei karda, Mu kodupank ANZ on kindlustanud klientide raha icon_wink.gif Just 2 kuud tagasi kaotasin rahakoti koos pangakaarti jms kraamiga. Kuna mul oli see aeg suhteliselt kiire siis avastasin rahakoti kadumise alles 4-5 päeva hiljem. Yllatuseks oli keegi "v2ga haige ja n2ljas" inimloom kaarti leidnud ja kontolt paywave abil viimast v6tnud ravimi- ja toidupoodides.
4 päeva peale teatamist sain uue kaarti ja 1,5 n2dalat hiljem laekus kindlustuselt varastatud summa kontole....
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Euroopasse jõudnud sularahaautomaadid tuvastavad isiku veresoonte mustri järgi mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.