praegune kellaaeg 15.06.2025 21:55:14
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
StanceW
HV kasutaja

|
28.05.2014 22:10:16
Abi HP sülearvutiga |
|
|
Juhtus nii, et peale pasta/padja vahetust arvuti süsteemis, hakkas ta mul imelikke asju tegema. Power nuppu vajutan, tuluke 3 sekundit põleb, siis hakkavad kõik lambikesed korraga süttima iga 5-6 sekundi tagant. Google, armas elutark abimees elus, ütles mulle mitut varianti: 1 vilgutus - CPU, 2 vilgutust - BIOS jne. Probleem on selles, et need vilgutused peavad toimuma korraliselt ning ühel hetkel lõppema.
tsitaat: |
The LEDs will blink a number of times in a sequence and then stop. The number of blinks in the sequence indicates what component caused an error when it was being tested during start up. |
Minu puhul vilgub see arvuti lõputult, ehk nagu ei saakski aru, mis see error code täpsemalt on.
Kui kellelgi sama jama on juhtunud, siis palun andke mulle tagasisidet. Tänan
|
|
tagasi üles |
|
 |
undead
HV Guru
|
29.05.2014 10:55:53
|
|
|
kas ta lasi sul masinat mingi aeg kasutada või hakkas kohe peale käima panekut niimoodi käituma? kui lasi kasutada, siis arvatavasti jahutus halvasti paigaldatud ja emaplaadil kuumenes ning põles maha kas vidoekip või sillakivi. Kui kohe peale vahetust hakkas niimoodi käituma, siis võimalik et mõni komponent sai vahetuse ajal staatilist elektrit ja on omadega kööga, tuleb see detail välja vahetada. Vanema masina puhul on ka 3 variant et emaplaati painutamisega ( kruvidega kinni ja lahti) võis tekkida külmjoode. Seda saab testida kui emaplaati ilma kruvidega kinni keeramata laua peal käima panna. Võin pakkuda vea diagnoosi ja remonti, vea diagnoos 10 euri, peale seda oskan ka remondi hinna öelda ja tehtud tööle garanti 6-12 kuud
mis on masina täpne mudel?
_________________ www.raja.ee
Macbook air ning pro hooldus ja remont.
Veo- ja kolimisteenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
StanceW
HV kasutaja

|
29.05.2014 13:07:46
|
|
|
Võtsin asja lahti ning tegin ise diagnoosi sellele. CPU oli siiski läbi, kuid error koodist aru eriti ei saanud. Tänan siiski abivalmiduse eest
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|