praegune kellaaeg 18.06.2025 15:27:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
cronstein
HV vaatleja
|
17.03.2014 12:28:57
SQL-Ledger vs OpenERP |
|
|
Tere!
Kas kellelgi on kogemusi sql-ledgeri või OpenERP-ga. Proovisin mõlemat ning ei oska hästi nende vahel valida.
Kumbi ei sobi 100% minu vajadustega, sest mul oleks juurde vaja treida selline hoone kulude jaotamine kasutajate vahel. Ehk sisuliselt korteriühistu stiilis kommunaalkulude arvestus ning üsna tavapärane raamatupidamine. Nii üks kui teine on üles ehitatud pigem tellimuse töötlemise logistikale, laoarvestusele ning teatud määral saab kalkuleerida ka omahinda. Neid lisaomadusi ma väga ta ta ei igatsegi.
OpenERP näeb pisut kaasaegsem välja ning tal on rohkesti lisamooduleid, kirjutatud vist Pythonis. On olemas näiteid, kuidas saab arvele uusi atribuute tekitada, Openoffices on ka arve kujundamise lisamoodul olemas. Lisaväljade tekitamine on küll üsna hästi dokumenteeritud, kuid nõuab üsna pika koodi kirjutamist.
SQL-ledger on samas pisut lihtsakoelisem, kirjutatud Perlis. Arvete kujundamine toimub TeXis (mis mulle tuttav keel). Natuke rohkem on seda vist ka Eestis kasutatud. Eeliseks on Eestimaise kontoplaani olemasolu ning arvete eestikeelsus (sh. summa sõnadega jms.).
Kas kellelgi on kogemusi? Või kasutabki keegi neid tooteid kommunaalkulude jagamiseks?
Ette tänades,
Peeter
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
charrua
HV vaatleja
|
25.05.2014 05:18:10
|
|
|
Tere,
Olen pikalt kasutanud SQL-ledgerit. K.a. KÜ raamatupidamise korraldamiseks. Ma ise jagan kulud exceli failis ning teen seejärel ledgeris arved, kasutades vanu arveid template'na.
Parimat,
Mario
_________________ __________________________________
M: Cisco Catalyst WS-C2924-XL-EN 24 x 10/100 TX switch. Hind €20 + käibemaks |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|