Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
15.04.2014 15:50:36
|
|
|
Ja nii nad tasapisi androidistusid (antud kontekstis pole mõeldud sellenimelist tuntud operatsioonisüsteemi). Ühel hetkel võib selle õrna ja tülika lihakeha vahelt välja visata. Parem juba ka üldse hoolitseda selle eest, et nad oma ebaefektiivsuses olemasolevaid piiratud ressursse nii arutult ei raiskaks, nagu neile harjumuspärane.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
15.04.2014 15:59:08
|
|
|
ma juba mõtlesin, et eks näis, kuna nad oma nutiläätsed valmis treivad. Ei pidanudki kaua ootama esimeste uudisteni. Prillid on suht vanaraud varsti.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
16.04.2014 11:18:14
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
ma juba mõtlesin, et eks näis, kuna nad oma nutiläätsed valmis treivad. Ei pidanudki kaua ootama esimeste uudisteni. Prillid on suht vanaraud varsti. |
Läätsed on koos prillidega eksisteerinud juba pikalt, eks mõlemad on leidnud oma koha, ma arvan, et sama juhtub ka IT maailmas.
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
1 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
16.04.2014 13:20:06
|
|
|
Pikas perpektiivis ajutine lahendus abivajajatele, kontaktläätsesid ei saa "terve elu" kanda.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|