praegune kellaaeg 20.06.2025 00:32:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Muumipapa
HV vaatleja
|
01.04.2014 18:11:20
Blue screen of death (BSOD) |
|
|
Olen kokku puutunud mitmed korras sinise tausta ja segase kirjaga vanal arvutil, mis oli tõesti vana ja ei viitsinud ka enam tegeleda selle asjaga.
Aga nüüd kus mul uus arvuti 4-5 päeva olnud, uus windows peale installitud tekkis see mul jälle.
Olen küll teadlik sellest millised asjaolud seda põhjustada võivad, aga kui minu teada tuli see mul nüüd selle 5 päeva jooksul esimest korda ja pole õrna aimugi mis võib just seda põhjustada. Tahaks ka teada kas ma peaksin sellega midagi peale hakkama koheselt ja kui palju ma seda kartma peaksin uuel arvutil?
Olen tõsiselt mures, sest tõesti tahaks, et arvuti kaua vastu peaks ja ei oleks sarnaseid probleeme.
Aitäh!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
07.04.2014 11:00:29
|
|
|
Kas on mingi riistvara, mille vanalt masinalt uuele tõstsid? See võib olla netipulk, id kaardi lugeja, TV kaart vms. Kui võtsid midagi vana masina küljes, proovi see eemaldada ja vaata kas jama kordub, võimalik, et häda on mingi konkreetse riistvara või selle draiveriga.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|