Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.04.2014 13:20:23
|
|
|
Mul ka ei lärma. Mac ei lärma üldse. Aga nõme ju, filmi vaatamiseks veel mingit seadet töös hoida.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.04.2014 17:07:54
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Mul ka ei lärma. Mac ei lärma üldse. Aga nõme ju, filmi vaatamiseks veel mingit seadet töös hoida. |
Aga kõrgkvaliteediga filmi vaatad ju nagunii mingi välise Meediakeskuse kaudu. Mis vahet siis on, kas töötab see väline Meediakeskus, mis sul BR-plaati ringi ajab või mängib arvuti sama filmi enda BR-mängijaga. Teler ei oska üksinda ise selle BR-plaadiga mitte midagi pihta hakata.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.04.2014 17:15:22
|
|
|
No kui ma ärkvel olen, siis käib arvuti niikuinii ja seega ma ei pea ekstra midagi sisse lülitama. Idle voolutarve on samas suurusjärgus teleka enda voolutarbega, ehk siis täiesti talutav.
|
|
   |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.04.2014 23:10:23
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Super AMOLED kirjutas: |
Mul ka ei lärma. Mac ei lärma üldse. Aga nõme ju, filmi vaatamiseks veel mingit seadet töös hoida. |
Aga kõrgkvaliteediga filmi vaatad ju nagunii mingi välise Meediakeskuse kaudu. Mis vahet siis on, kas töötab see väline Meediakeskus, mis sul BR-plaati ringi ajab või mängib arvuti sama filmi enda BR-mängijaga. Teler ei oska üksinda ise selle BR-plaadiga mitte midagi pihta hakata.  |
Ei tea kaasa öelda. Ei oma yhtegi dvd'd ega blurayd...ainuke cd lugeja on autos. Läpakas on ka kodus olles minimaalselt sisselylitatud olekus...enamasti magab laua all.
|
|
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reaper
Kreisi kasutaja

|
11.04.2014 15:44:21
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
No kui ma ärkvel olen, siis käib arvuti niikuinii ja seega ma ei pea ekstra midagi sisse lülitama. Idle voolutarve on samas suurusjärgus teleka enda voolutarbega, ehk siis täiesti talutav. |
Sama mõte, arvuti käib enivei kogueg. Võiks ka öösel käia, aga ma olen harjunud seda välja lülitama. Ja noh, Windowsile ikka abiks, kui vahel restarti ka teha.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|