praegune kellaaeg 18.06.2025 00:57:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DarkSky
HV kasutaja

|
02.12.2012 10:31:07
Tmart.com |
|
|
Tegemist siis internetikaubamajaga (ilmselt USA-s). Kas keegi on sealt omale midagi ostnud? Kui kiiresti kauba kätte olete saanud? Kas kellelgi ka kaup kaotsi on läinud? Pakub tasuta kohaletoimetamist üle terve maailma. Ise tellisin sealt ühe lintkaabli videokaamera jaoks (maksis alla 3 euro) ja seda juba 3 nädala eest aga ma pole seni veel oma ostu kätte saanud. Mis arvate kas õigem veel oodata või tuleks juba uurima hakata kuhu kaup on jäänud?
Tmart kodulehele pääseb siit: http://www.tmart.com/
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
02.12.2012 12:24:45
|
|
|
Paki teekonda peaks saama jälgida ju http://www.tmart.com/user/track_order.html, vähemalt teoreetiliselt.
Aga on 3 nädalat palju või vähe? Oleneb sellest, kust kohast pakk liikuma hakkas. Kui lähtekohaks on näiteks Hong Kong (99.99% tõenäosusega ongi), mitte USA vaheladu, siis võib kuluda veel vabalt teist samapalju aega.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
02.12.2012 13:22:55
|
|
|
Kuna paki jälgimise teenus on tasuline siis ma seda võimalust ei valinud, sest see moodustab juba poole mu ostu suurusest. Kuna kauba tellimust vormistades oli ka selline tekst et kohaletoimetamise aeg on kuni 15 päeva ja see on nüüdseks juba ületatud siis see panebki kahtlema kas saadetis kuskil "rajalt maha" pole võetud.
Loodetavasti on tõesti HongKongist tulevate pakkide saatmisajad eriti pikad, eriti veel kui tegemist on tasuta kohaletoimetamisega, seega tuleb mul veel kannatust varuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HinnaMinna
HV vaatleja
|
19.06.2014 22:05:14
|
|
|
Kas sa sai oma paki ? Mina, kui tellisin 1 kord, ootasin 2 nadalat, aga kohe on juba kuu ja paki ei ole...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|