praegune kellaaeg 22.06.2025 06:45:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rmsmarko
HV vaatleja

|
06.10.2003 19:57:22
passwordid |
|
|
selline tore küsimus, et kas on võimalik kuskilt arvutist leida üles enda passwordi, mis ma kuskil netilehel olen sisestanud? [win xp] et seda ma pole lubanud, et "do you want to remember the password" või mis aknake see oligi... et kas win ikkagi vaatamata sellele salvestab passwordid kuhugi üles? idee järgi peaks ju, sest ku ma uuesti sealsamas netis passwordi sisestan, siis ta enam ei küsi mu käest, et kas tahad salvestada selle passwordi... ju tal on see siis ikkagi meeles, et enam ple vaja küsida... ok, natu keeruliseks läks, a põhiküssa on siiski see, et kas mu netis sisestatud passwordid on arvutis kuskil olemas?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
06.10.2003 20:12:08
Re: passwordid |
|
|
rmsmarko kirjutas: |
selline tore küsimus, et kas on võimalik kuskilt arvutist leida üles enda passwordi, mis ma kuskil netilehel olen sisestanud? [win xp] et seda ma pole lubanud, et "do you want to remember the password" või mis aknake see oligi... et kas win ikkagi vaatamata sellele salvestab passwordid kuhugi üles? idee järgi peaks ju, sest ku ma uuesti sealsamas netis passwordi sisestan, siis ta enam ei küsi mu käest, et kas tahad salvestada selle passwordi... ju tal on see siis ikkagi meeles, et enam ple vaja küsida... ok, natu keeruliseks läks, a põhiküssa on siiski see, et kas mu netis sisestatud passwordid on arvutis kuskil olemas? |
Pole kohustuslik, piisab kui on meeles, et sellisel lehel oli psw-küsimine ja mis sa otsustasid...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|