praegune kellaaeg 19.06.2025 04:12:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ArpRiismaa
HV vaatleja
|
23.03.2014 14:52:24
Arvuti jookseb kokku. |
|
|
Probleem siis järgmine: Arvuti jookseb teatud aja tagand kokku (Umbes 30 min) ja aitab ainult restardinupu vajutamine. Algas täna, kui sain uue videokaardi. Installisin siis uue Windows 7-me, kuna eelmine oli juba liigset pahna täis. Mul oli sama probleem ka enne, kuid ma ei mäleta enam, kuidas ma sellest lahti sain. Äkki keegi oskab aidata?
Arvuti siis minu kokku pandud:
MSI Radeon R9 270 videokaart
Asus P8 Z77-V LX2 emaplaat
Corsair vs 550 toiteplokk
Crucial ballistix 2x4gb mälu
Samsung 500gb kõvaketas
Intel Pentium G860 Protsessor
|
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
24.03.2014 11:19:06
|
|
|
Kui videokaardi vahetus, siis kõigepealt clean install ja siis erinevad videokaardi draiveritega katsetused. Kohe installid kõige ressurssimahukama mängu või muu softi, mis annab vatti ja valu. Nii saad kiiremini teada kas on viga draiveris või riistvaras. Igasugused temp. näitajad ja riistvara diagnostiga progesi kasuta võimalikult palju ja paraleelselt. Võibolla jääb veateade enne kokkukukkumist kuhugi logisse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|