praegune kellaaeg 21.06.2025 01:19:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ash
HV kasutaja

|
30.01.2004 14:25:25
SB Live! 5.1 |
|
|
sihuke kaart on mul ja nüüd tuleb küssa et mul on nagu 5 või 6 auku seal taga .... 1 on mikker 1 on kõllid aga kui ma 5.1 seti ostan Mõtted on sellel kas siis ühest soketist piisab või pean veel mingi juraka juurde ostma või on kõllides dekooder ? etc?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
30.01.2004 16:22:40
Re: SB Live! 5.1 |
|
|
ash kirjutas: |
sihuke kaart on mul ja nüüd tuleb küssa et mul on nagu 5 või 6 auku seal taga .... 1 on mikker 1 on kõllid aga kui ma 5.1 seti ostan Mõtted on sellel kas siis ühest soketist piisab või pean veel mingi juraka juurde ostma või on kõllides dekooder ? etc?
 |
enda Creative Inspire 5300 5.1 asjal on kolm sisendit ...
üks neist (kollase värviga sisend, millesse peaks minema kollane kaabel) seisab tühajana ...
musta ja rohelise otsaga kaablid aga jooksevad vastavalt sb live! kaardi vastavate värvidega väljunditest vastavate värvidega subwoofri sisenditesse ...
ja XP's Advanced Audio Properties all olevas Speakers menüüs valid setup'i alt omale 5.1 süsteemi ...
minul igatahes tuleb kenasti igast kõlarist see mis peab ...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
ash
HV kasutaja

|
30.01.2004 17:28:34
|
|
|
et siis viskab nagu ilma reciverita sorroundi ?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|