Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
AFFmees
HV veteran

|
07.11.2013 18:10:45
Otsin vanale autoraadiole koodi |
|
|
Tere.
Otsin juba pikemat aega autoraadio koodi. Ostsin auto aga raadio koodi pole. Raadio on paras vanaema (kassetikas) aastast 1992 orig. raadio mercedes bens-ist.
Tootja: Becker
Model: Grand prix BE1319
S/N: C7521124
Auto: Mercedes bens 190E
Pilt:
link
Kood peaks olema 4 numbriga.
Keegi häkker võiks mulle sebida selle koodi kuskilt.
_________________ Inimene on kui peata kana, kes ei oska ega taha, kahe toiduhunniku vahel valida. |
|
Kommentaarid: 132 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
perepea
HV vaatleja
|
08.11.2013 15:15:24
|
|
|
61262
|
|
tagasi üles |
|
 |
GoGGy
HV Guru

|
09.11.2013 11:51:45
|
|
|
oih... kui ammu see (ei tegele juba suht palju aega selle teemaga)...
aga proovi seda koodi - 4386
Peaks sobima arvan, muidugi parem oleks kui saaks maki enda kätte info lugemiseks ja kalkuleerimiseks kuid ei viitsi väga sellega juba tegeleda.
p.s. Loodan et oskad koodi sisestada ka. Sellel mudelil vist oli see sisetamine 1, 2, 3, 4 klahvide abil. nt klahvi 1 vajutad seni ku saadud vajalik, siis klahvi 2 kuni saadud vajalik jne. Ku vajalikud nr-d paigas siis vajutad AUTOMATIC. ja peaks sisse lülitama. nii vist see oli.
p.p.s. Kindlasti anna märku kas said tööle või mitte
_________________ nutitarvikud24 osta.ee / kaup24.ee / instagram / facebook
Telefon 55 77 2 33 (viber/whatsapp) |
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
384 |
|
tagasi üles |
|
 |
AFFmees
HV veteran

|
29.01.2014 15:28:15
|
|
|
Tere kallis rahvas.
Raadio on ikka veel lukus. Nüüd ees _ _ _ _ ja koodi kitjutada ei lase. Olen proovinud nii akult klemmid maha kui ka raadiolt juhe tagant ja ei ole kasu. Kui keegi meistrimees teab kuidas selle korda saab andke teada.
_________________ Inimene on kui peata kana, kes ei oska ega taha, kahe toiduhunniku vahel valida. |
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
georgots
HV kasutaja

|
30.01.2014 09:28:47
|
|
|
Kui raadio tuli koos autoga kaasa, siis minul on 3 autoga olnud selline kogemus, et koodi olen leidnud lõpuks kas kuskilt hooldusraamatu vahele kirjutatuna või päikesesirmi nurka kirja pandud.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus
HV veteran

|
30.01.2014 10:25:43
|
|
|
AFFmees kirjutas: |
Tere kallis rahvas.
Raadio on ikka veel lukus. Nüüd ees _ _ _ _ ja koodi kitjutada ei lase. Olen proovinud nii akult klemmid maha kui ka raadiolt juhe tagant ja ei ole kasu. Kui keegi meistrimees teab kuidas selle korda saab andke teada. |
Mnjah, Pärnus võiks proovida.
ca 10 aastat tagasi sai tegeldud.
Kui lahti ühendatuna end ära ei reseti, siis tuleb eeprom üle kirjutada. Selle mudeli puhul täpselt ei mäleta.
Igatsugu koodikalkulaatorid on vist mul veel olemas, aga paistab et neist ei ole sul enam abi.
|
|
Kommentaarid: 240 loe/lisa |
   |
2 :: |
198 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
30.01.2014 10:42:46
|
|
|
Kui kirjutada ei lase, proovi hakatuseks mitte vool maha võtta, vaid just nimelt vastupidi tunnike lihtsalt sisselülitatuna hoida. Siis saab ehk jälle 3x proovida.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
AFFmees
HV veteran

|
24.02.2014 16:30:04
|
|
|
rex Tänud vastamast kuid olen ka proovinud 1 tund sees hoida aga ei midagi.
nexus Pärnu varianti võibla postiga saata aga ise otseselt sinna kanti ei satu.
Georgots sulle ei oska kohe midagi vastata.
Kui on meistrimehi ka tallinnast siis andke teada. Otseselt vanakooli retro raadio on äge ja ka mingi väikse tasu eest äki keegi suudab päästa vana ja väetikese oma probleemist.
Ootan ikka et leiduks meistrimees kes oskaks vanale makile eluvaimu sisse lüüa.
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|