Üpris korralikku raali vaja b ka praegult..
Endal jookseb med low @1080p ka lägides
Nii kaob isu ära kui pildid detailsus kaob _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Mul nüüd üks 50USD boonuskood ka üle, a see ni kallis, et niisama ära anda ei taha eriti...võin vahetada WOTi samaväärse vastu või müüa 10eurtsi eest. _________________ Avatar by Flacko
Mingi hetk sain. Proovisin korra. Ununes. Nüüd proovisin uuesti ja meeldib ehk siis üsna nakkav.
HAWKEN on isegi multiplayer mängudest vähe huvituva (ehk siis mina) jaoks omaette elamus.
FPS mäng küll, aga kunagi ei teki tunnet, et on vaja ainult sihtida ja tulistada, sest mecha juhtimine pole lihtsaks tehtud. Kontrollid nõuavad harjumist, kuid on vaeva ja korduvaid möödalaskmisi väärt.
Mängitavus nõuab harjumist ja oskust. Vaenlaste turmtulest kõrvale põiklemine, nende peade kohal lendamine ja siis ühe kiire löögiga maha võtmine, igasuguste lisavidinate kasutamine (shield and what not) ja võimalus valida väga vingete mechade vahel teeb sellest igati mitmekülgse elamuse.
Kõik kellel konto oli enne eilset tehtud, peaksid mingi key saama.
Mina ei saanud, ei tea miks... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.