Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Guilty Gear Xrd -Sign- märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.02.2014 19:02:00 Guilty Gear Xrd -Sign- vasta tsitaadiga

• Koduleht: GGXRD.com
• Arendaja: Arc System Works Team Red
• Väljaandja: Arc System Works
• Stiil: 2d fighting
• Väljalaske kuupäev: February 20, 2014 [ps3, ps4, Sega RingEdge 2]
• Steami leht: - icon_sad.gif
•Kirjeldus:

Neile, kellele GG tuttav ole vaja vast pikemat juttu kirjutada. Mängu uus osa on tulekul ning õnneks on tagasi mindud oma 2d juurde juurde, mida on siit sealt 3d kaameramänguga kaunistatud. Uus GG on vana hea kiire, täpne ja värviline mäng, mis ta kunagi oli, aga sedapuhku jookseb UR3 mootori peal. 1080p reso juures on see ilmselt üks kenamaid 2d fighting mänge to date. Mangalikud visuaalid on minu silmis ka üks suur pluss, rääkimata sellest kui kirevad tegelased ise on. Mängu mehhaanika pärast ei pea muret tundma, sest Arc System works on ennast juba korduvalt tõestanud.

Neile kes pole veel GG kokku puutunud ütleks, et paremat 2d fighterit minu hinnangul ei ole. Olgu mainitud, et ma olen neid ikka proovinud korralikult - GG, BB, MvC seeria, Xmen coa, Ougon, Sf, Mortal Combat jpt. Kui esmapilgul tundub, et tegelasi on vähe võitu (13), siis uskuge mind, nad kõik mängivad erinevalt ja igav ei hakka. Kui peaks valmia ühe 2d fighting mängu mida proovida, siis GG on suurepärane välik.

Üldiselt on GG mängud ka PC peale oma tee leidnud. Hetkel pole windowsi versiooni välja kuulutatud. UR3 puhul ei tohiks see samas probleem olla.
Kellel mure suur, saab oma toetusallkirja anda siin:https://www.change.org/petitions/daisuke-ishiwatari-and-arcsystemworks-develop-guilty-gear-xrd-sign-on-pc

Link

Link

Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Guilty Gear Xrd -Sign-
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.