• Koduleht: GGXRD.com
• Arendaja: Arc System Works Team Red
• Väljaandja: Arc System Works
• Stiil: 2d fighting
• Väljalaske kuupäev: February 20, 2014 [ps3, ps4, Sega RingEdge 2]
• Steami leht: -
•Kirjeldus:
Neile, kellele GG tuttav ole vaja vast pikemat juttu kirjutada. Mängu uus osa on tulekul ning õnneks on tagasi mindud oma 2d juurde juurde, mida on siit sealt 3d kaameramänguga kaunistatud. Uus GG on vana hea kiire, täpne ja värviline mäng, mis ta kunagi oli, aga sedapuhku jookseb UR3 mootori peal. 1080p reso juures on see ilmselt üks kenamaid 2d fighting mänge to date. Mangalikud visuaalid on minu silmis ka üks suur pluss, rääkimata sellest kui kirevad tegelased ise on. Mängu mehhaanika pärast ei pea muret tundma, sest Arc System works on ennast juba korduvalt tõestanud.
Neile kes pole veel GG kokku puutunud ütleks, et paremat 2d fighterit minu hinnangul ei ole. Olgu mainitud, et ma olen neid ikka proovinud korralikult - GG, BB, MvC seeria, Xmen coa, Ougon, Sf, Mortal Combat jpt. Kui esmapilgul tundub, et tegelasi on vähe võitu (13), siis uskuge mind, nad kõik mängivad erinevalt ja igav ei hakka. Kui peaks valmia ühe 2d fighting mängu mida proovida, siis GG on suurepärane välik.
Üldiselt on GG mängud ka PC peale oma tee leidnud. Hetkel pole windowsi versiooni välja kuulutatud. UR3 puhul ei tohiks see samas probleem olla.
Kellel mure suur, saab oma toetusallkirja anda siin:https://www.change.org/petitions/daisuke-ishiwatari-and-arcsystemworks-develop-guilty-gear-xrd-sign-on-pc
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.