Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Riivo
HV Guru

|
09.02.2014 20:40:02
|
|
|
Mul käitub ka Android erinevalt. Enamasti töötab ilusti ja ka klahvilukk tuleb ise maha. Mõnikord on vaja klahvilukk käsitsi võtta. Harva kaob ka täitsa ära ja siis tuleb telefonile restart teha.
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
09.02.2014 21:24:59
|
|
|
Riivo kirjutas: |
Mul käitub ka Android erinevalt. Enamasti töötab ilusti ja ka klahvilukk tuleb ise maha. Mõnikord on vaja klahvilukk käsitsi võtta. Harva kaob ka täitsa ära ja siis tuleb telefonile restart teha. |
Seega lisaks ebaturvalisusele ka ebakindel teenus. Pinkalkulaator pole mind veel kordagi alt vedanud.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
serxx
Kreisi kasutaja
|
09.02.2014 23:11:16
|
|
|
Kuni IGA mobiil-id autentimise pealt võetakse umbes 4 senti tasu, ei teki ühelgi väiksemal firmal isegi mitte sellist mõtet, et teeks mobiil-ID autentimise.
ID-kaardiga saab kasutada LDAP teenust, mis ei maksa midagi, aga mobiil-ID puhul tuleb kasutada kallist OSCP teenust.
|
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
2 :: |
2 :: |
139 |
|
tagasi üles |
|
 |
wari
Kreisi kasutaja
|
10.02.2014 01:52:40
|
|
|
Ei ole endale mID-d teinud sest vaja läheks seda vb max 2x korda kuus keskmiselt, muud juhud allkirjastan arvuti taga ID kaardiga. ID kaarti kannan niikuinii endaga alati kaasas.
aastaid tagasi mõtlesin et ootan kuni tasu tühiseks muutub, aga kuumaks on imo aina tõusnud.
Kui mID maksaks ainult saadetava sõnumi hinna siis hakkaksin seda kasutama.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
1 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
10.02.2014 02:15:33
|
|
|
pole mobiil id-ga seotud aga digi-id peab uue tegema kui serdid läbi just avastasin selle
tsitaat: |
Digi-ID sertifikaatide kehtivuse kontrolliks käivitage ID-kaardi haldusvahend. Digi-ID sertifikaatide uuendamine ei ole võimalik. Digi-ID sertifikaatide aegumisel tuleb taotleda uus kaart Politsei- ja Piirivalveameti Kodakondsus ja migratsiooni büroost Infot Digi-ID kaardi kasutamise kohta leiad www.id.ee. |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
10.02.2014 09:48:33
|
|
|
Sults kirjutas: |
Mul käitub ka Android erinevalt. Enamasti töötab ilusti ja ka klahvilukk tuleb ise maha. Mõnikord on vaja klahvilukk käsitsi võtta. Harva kaob ka täitsa ära ja siis tuleb telefonile restart teha. |
Seega lisaks ebaturvalisusele ka ebakindel teenus. Pinkalkulaator pole mind veel kordagi alt vedanud. |
Restardi vajadust olen tähendanud ainult igivana Android 2.2 puhul ja sedagi väga harva. Teistel platformidel töötab, seega mitte teenuse viga.
ufo56 kirjutas: |
pole mobiil id-ga seotud aga digi-id peab uue tegema kui serdid läbi just avastasin selle
Digi-ID sertifikaatide kehtivuse kontrolliks käivitage ID-kaardi haldusvahend. Digi-ID sertifikaatide uuendamine ei ole võimalik. Digi-ID sertifikaatide aegumisel tuleb taotleda uus kaart Politsei- ja Piirivalveameti Kodakondsus ja migratsiooni büroost Infot Digi-ID kaardi kasutamise kohta leiad www.id.ee. |
|
See kehtib kõikide sellist serti omavate kaartide puhul -- ID-kaart, DigiID ja mobiil-ID SIM kaart.
|
|
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
10.02.2014 18:37:49
|
|
|
kaotagu ära riigilõiv, kuumaks olematuks või SMS hinna põhiseks vms ja kasutajaid tuleb nii mis mühiseb (soovitatavalt mingi lagi millest rohkem küsida ei tohi, sest täna on hind 1, homme teine on nende kuutasuliste puhul jama). Samas ega praegugi paljud kliendid isegi ei tea et neil see mobiilid on Tuttaval on firmatelefon, mobiilid võimekusega (arvetel kajastub), aga ise ta seda kunagi kasutanud ei ole ja ei teagi kuidas Operaatoril on samas linnuke kirjas, et näed, mobiilid klient juures.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
10.02.2014 22:27:52
|
|
|
Ma olen küll antud teenusega ülimalt rahul. Kuna päris palju on digitaalselt allkirjastamist, siis on ikka ääretul mugav, saab telefonis ka mõne dokumendi ära allkirjastada meilitsi edasi suunata või mõnda turvalisse veebikeskkonda logida. Näiteks olen telefonitsi niimoodi paari riigihanke puhul sealses keskkonnas allkirju andud.
Töötab vinks-vonsk, mingeid jamasid või katkestusi küll ei mäleta (mul EMT).
Kuutasu tõues ei paku loomulikult kunagi rõõmu, aga hetkel veel valuläve ei ületa.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.02.2014 11:31:04
|
|
|
Sults kirjutas: |
Seega lisaks ebaturvalisusele ka ebakindel teenus. Pinkalkulaator pole mind veel kordagi alt vedanud. |
Restardi vajadust olen tähendanud ainult igivana Android 2.2 puhul ja sedagi väga harva. Teistel platformidel töötab, seega mitte teenuse viga.
ufo56 kirjutas: |
|
See kehtib kõikide sellist serti omavate kaartide puhul -- ID-kaart, DigiID ja mobiil-ID SIM kaart. |
Tegelikult siin sa eksid veidi. Uued ID kaardid on 5 aastase kehtivusega ja serdid kehtivad sama kaua. Vana kaart kehtis 10 aastat, aga serdid 5 aastat vist, kui ma ei eksi ja korra peab neid uuendama. Minu kümneaastane ID kaart aegub järgmine aasta.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
13.02.2014 12:34:55
|
|
|
Minu kümne aastane ID-kaart aegub see aasta ja korra sai sertifikaate uuendatud. Seda sai ise oma arvutis teha. Ma võin küll vabalt eksida, aga milles täpsemalt?
|
|
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
14.02.2014 06:48:42
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Vana kaart kehtis 10 aastat, aga serdid 5 aastat vist, kui ma ei eksi ja korra peab neid uuendama. |
Kui ma õigesti mäletan, siis esialgsetel ID kaartidel kehtisid sertifikaadid vaid 3 aastat.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|