Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  PC-lt youtube video automaatselt TV mängima märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 14.02.2014 13:24:43 PC-lt youtube video automaatselt TV mängima vasta tsitaadiga

Tere,

Selline mure, et kui olen arvutis youtubes ning tahan video LG SmartTV-s mängima panna, siis pean SmartTV-s youtube rakenduse tööle panema, enne mängima ei hakka.
Samas kui telefonis kasutada youtube rakendust ja seal panna video TV-s mängima, läheb telekas automaatselt youtube käima ilma, et ma TV-s peaksin rakenduse eraldi käima panema.
Pilt kui vajutan youtubeTV märgile mobiilis
Üleval on ikoon mis näitab, et saan video TV-s käivitada

Kui SmartTV-s Youtube rakendus töötab, siis saab arvutis videosi käivitada, aga kui app ei ole aktiivne, siis ei saa. Mobiiliga saab.
Seega sooviks nii, et kui panen arvutis Youtubes video käima ja tahan seda TV-s vaadata, siis võiks see automaatselt TV-s käima minna. On mõtteid ?

Pildid kuidas arvutis on.
YoutubeTV märki pole
Seadistustes näitab, et on seotud TV-ga
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
humanoid
HV vaatleja

sõnum 14.02.2014 19:19:18 vasta tsitaadiga

Milleks sul siis telekal Youtube on? Selleks et telekaga minna Youtube, tahad seda teha läbi arvuti, milleks?
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 14.02.2014 20:01:00 vasta tsitaadiga

humanoid kirjutas:
Milleks sul siis telekal Youtube on? Selleks et telekaga minna Youtube, tahad seda teha läbi arvuti, milleks?

Selleks, et ma ei peaks pulti kätte võtma ja nuppe vajutama hakkama selle asemel kui saaksin arvutit käest panemata video telekas käima ajada Youtube rakenduses.
Milleks kommenteerida kui midagi asjalikku pole öelda?

Mobiiliga saab, seega võiks saada ka arvutiga. Mina ei tea kuidas, selleks ma siia postitasin.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  PC-lt youtube video automaatselt TV mängima
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.