praegune kellaaeg 17.06.2025 18:27:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
14.02.2014 13:24:43
PC-lt youtube video automaatselt TV mängima |
|
|
Tere,
Selline mure, et kui olen arvutis youtubes ning tahan video LG SmartTV-s mängima panna, siis pean SmartTV-s youtube rakenduse tööle panema, enne mängima ei hakka.
Samas kui telefonis kasutada youtube rakendust ja seal panna video TV-s mängima, läheb telekas automaatselt youtube käima ilma, et ma TV-s peaksin rakenduse eraldi käima panema.
Pilt kui vajutan youtubeTV märgile mobiilis
Üleval on ikoon mis näitab, et saan video TV-s käivitada
Kui SmartTV-s Youtube rakendus töötab, siis saab arvutis videosi käivitada, aga kui app ei ole aktiivne, siis ei saa. Mobiiliga saab.
Seega sooviks nii, et kui panen arvutis Youtubes video käima ja tahan seda TV-s vaadata, siis võiks see automaatselt TV-s käima minna. On mõtteid ?
Pildid kuidas arvutis on.
YoutubeTV märki pole
Seadistustes näitab, et on seotud TV-ga
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
humanoid
HV vaatleja
|
14.02.2014 19:19:18
|
|
|
Milleks sul siis telekal Youtube on? Selleks et telekaga minna Youtube, tahad seda teha läbi arvuti, milleks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
14.02.2014 20:01:00
|
|
|
humanoid kirjutas: |
Milleks sul siis telekal Youtube on? Selleks et telekaga minna Youtube, tahad seda teha läbi arvuti, milleks? |
Selleks, et ma ei peaks pulti kätte võtma ja nuppe vajutama hakkama selle asemel kui saaksin arvutit käest panemata video telekas käima ajada Youtube rakenduses.
Milleks kommenteerida kui midagi asjalikku pole öelda?
Mobiiliga saab, seega võiks saada ka arvutiga. Mina ei tea kuidas, selleks ma siia postitasin.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|