Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xmbs
HV kasutaja
|
10.11.2014 19:23:00
VPN ülesseadmine CiscoEPC3925'ga? |
|
|
Tere.
Küsimus, et kuidas ma saaksin Starmani poolt saadud ruuter-modemiga üles sättida vpni. Pealegi ei saa ma aru, kas sellel ruuteril on üldse vpn loomise tugi olemas (vpn-ruuter). justkui nagu oleks Kui ei saa, siis kas pean abiks võtma tarkvara?
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
10.11.2014 21:18:31
|
|
|
Parandage, kui eksin, aga kas mäletamist mööda Starmanil mitte polnud dünaamiline IP, mis iga voolukatkestuse või ruuteri/modemi restardi järel muutus? Sellisel juhul on veidi raske vist VPNi püsti panna.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Proov
HV vaatleja
|
11.11.2014 09:39:11
|
|
|
Cisco Router RV110W Wireless N VPN Firewall seadmega sai PPTP tunnel loodud toimis kuskil kuu tagasi katsetatud. IP on muutuv jah kui DDNS meeldib siis sellekaudu saaks "IP statiliseks".
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
11.11.2014 10:12:17
|
|
|
Mulle jäi selle purgikese manuaali diagonaalis sirvides mulje, et peale IPseksi muid vpn vahekordasid ei pakuta
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmbs
HV kasutaja
|
12.11.2014 19:59:31
|
|
|
OFFF kirjutas: |
Mulle jäi selle purgikese manuaali diagonaalis sirvides mulje, et peale IPseksi muid vpn vahekordasid ei pakuta  |
Aitäh vastanutele.
Well, tundub vist nii jah, et vpn loomise tugi puudub.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
12.11.2014 23:25:02
|
|
|
xmbs kirjutas: |
OFFF kirjutas: |
Mulle jäi selle purgikese manuaali diagonaalis sirvides mulje, et peale IPseksi muid vpn vahekordasid ei pakuta  |
Aitäh vastanutele.
Well, tundub vist nii jah, et vpn loomise tugi puudub. |
Ei, VPN tugi ei puudu. Ainus toetatud VPN protokoll on lihtsalt IPSEC/L2TP. Kui Sinu teine osapool oskab sama protokolli rääkida, siis anna tuld. Juhend on ilus, piltidega, aga kasutatavuse koha pealt ei oska hinnata, sest ise pole antud seadet antud juhendi järgi seadistanud.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|