praegune kellaaeg 09.08.2025 06:50:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tonis12
HV kasutaja
|
14.01.2014 12:39:27
millega salvestate digitaalteleviisorist ? |
|
|
Juhul kui te pole elioni, starmani klient ja kasutate kas vabakanaleid või mõnd kaabel või sateliittelevisiooni või starmani zoomi üle õhu? Kas selleks on salvestav dvd mängija, mälupulk ( juhul kui televiisor seda võimalust salvestuseks lubab - enamasti küll mitte ) või mingit kolmandat moodust. Mu on sony ps 3, huvitav, kas seda ei annaks kõvakettale salvestama panna? Tänapäeval, mil välised kõvakettad on suhteliselt kättesaadavaks muutunud, kummaline, et televiisor ei anna võimalust sinna programme salvestada. Vbl uuemad nutitelerid lubavad....
|
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
14.01.2014 12:40:57
|
|
|
Mu LG620S väidetavalt võimaldab välisele kõvakettale salvestada, proovida pole jõudnud.
_________________ Müüa igasugu asju
Saab 9-3 oksjonil |
|
Kommentaarid: 889 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
p3000
Kreisi kasutaja
|
14.01.2014 13:00:44
|
|
|
salvestan Pana telekaga (Starman kaabel HD) ja Ferguson 252 (DVB-T2+DVB-S2) boxiga (seda saab ka arvutis maha mängida)(Eesti Digi ja Soome Digi).
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
jannp
HV kasutaja

|
14.01.2014 15:15:12
|
|
|
Mu Sony televiisoril on salvestamise funktsioon olemas ja endal 64 GB mälupulk järgi. Sellele saan salvestada umbes nädala jagu saateid, mille ma olen telekavas fikseerinud. Seega tavaliselt saab järgi vaadata ~12 tunni jagu saateid, suurema kõvakettaga saab tõenäoliselt rohkem. Kõige mõttekam on panna korduvsalvestus iganädalastele saadetele, nii hakkab televiisor ise õigel hetkel saadet salvestama isegi siis, kui televiisor on ooterežiimis. Üldiselt vaatan järgi ETV, ETV2 jms kanaleid, kuid enam kordusTVga puudub selline vajadus, sest Eesti omasaated on automaaselt juba olemas. Televiisori salvestusega saab aga kogu programmi salvestada, kuid ainult konkreetses televiisoris vaadata.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
20.01.2014 23:59:23
|
|
|
Vanemal LG teleril on usb auk, see oskab vaid maha mängida niisama, kui ka muditud softiga. Kahjuks ei salvesta. 2010 või veel vanem mudel. Oli vist LG seeria mudel LG firmalt siis.
2012 ja 2013 Samsungi LED teleril, see salvestab pulgale või kõvakettale igal juhul. Peab ainult õiges USB augus olema. Toimib nii DVB-C (otse) kui Starmani CI mooduliga ja ka DVB-T korral. Siiamaani pole mingeid muresid, et ei lubaks salvestada mingit programmi (nii Eesti vabad kui tasulised kui ka HD kanalid).
Toimib nii USB 2.0 kui USB 3.0 pulkadega, 2,5" välise kettaga suurusel 250 GB, samuti töötab välise toitega 3.5" kõvakettaga suurusel 1TB. Kahele viimasele juba mahub ohtralt peale saateid. Teleri soft originaal. Muditud soft lubab väheke rohkemat.
Elioniga ei ole olnud au katsetada.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1137 loe/lisa |
   |
3 :: |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|