praegune kellaaeg 17.06.2025 12:53:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
23.01.2014 16:32:03
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Alustame sellest, kui vana masinaga üleüldse tegemist on.  |
See tundub mingi suur saladus vist olevat.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
24.01.2014 14:56:58
|
|
|
Suvalisele vähemalt 2-tuumalisele võib vabalt 7 selga ajada, kui pole mingeid XP-spetsiifilisi rakendusi jooksutada vaja. Kui arvuti üle 4GB ei toeta, pole 64-sega erilist pointi pusida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.01.2014 15:30:59
|
|
|
rex kirjutas: |
Suvalisele vähemalt 2-tuumalisele võib vabalt 7 selga ajada, kui pole mingeid XP-spetsiifilisi rakendusi jooksutada vaja. Kui arvuti üle 4GB ei toeta, pole 64-sega erilist pointi pusida. |
Ja vaevalt Sa tahad kuulda seda põrgulärmi, mida hakkab ventilaator tegema kui puhtakujulisele XP masinale Windows 7-e peale paned.
Ei räägi asjata, mul oma läpparite kollektsioonis isegi mitu sellist vanakest, mis Windows 7-ga lärmi löövad nagu põrgulised ja siis on ainus võimalus - vaikuse huvides - XP peale tagasi panna. Reaalselt läbi katsetatud - Windows 7-ga on temperatuurid kõrgemad ja ventikas uhab palju rohkem, palju suurema kiiruse ja kõvasti suurema lärmiga.
----------------------
Üsna levinud nähtus muide, et ei mõõdeta temperatuure XP-ga ja siis ei võrrelda temperatuure Windows 7-ga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
24.01.2014 16:01:19
|
|
|
T42 (2004 või mis ta välja tuligi) lippas 7-ga küll. X60s peal on mul hetkel dualboot ja toimivad üsna võrdselt. Ongi just 3GB rammi sees. SSD ka (kuigi läppar on vaid SATA1 toega). Temperatuure ma küll mõõta ei viitsi. Kui on normaalne chipseti ja power managemendi draiver olemas, on kõik okei. Kui otseselt 7-le pole, ajab ka Vista oma tihti asja ära. Olgem ausad, 7 ongi ju tegelikult suht Vista SP3.
32bit draiveri leiab vanemale masinale tihti kergemini kui 64bit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.01.2014 16:06:25
|
|
|
Niipalju võin lisada, et praegu toimub mul pikem katsetus Dell Inspirion 1525-ga ja võin täpselt sama väita, et lärmakus on Windows 7-ga liig mis liig. Ning kusjuures on isegi kõikvõimalikud "luugid" ära võetud, et jahutust parandada ning et läppar natuke vaiksem oleks.
Aga näha on iga päevaga aina enam ja enam, et kui uuema ajastu Samsung lõpuks kokku saab, siis läheb ka see Dell tagasi XP-masinaks.
----------------------
Üks verisoon - neile, kes XP-d hirmasti kardavad, on siis hoopis see, et Windows 7 ja Windows 8 jäävad vahele ja läpparit hakkab ringi vedama Windows 8.1. See katsetus ootab mul selle Delliga ees ja loodan palju paremat tulemust kui Windows 7-ga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
26.01.2014 18:38:39
|
|
|
Selle pasa loetelu peale võaks samaväärse pulga mis sul on
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
iipar
HV vaatleja
|
27.01.2014 22:24:07
|
|
|
Masin on Fujitsu Siemens S7210
specid:
nüüdseks küll XP peale pandud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|