Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
es1
HV kasutaja
|
16.01.2014 23:49:50
Androidi ja PC ühendamine |
|
|
Kuidas oleks kõige lihtsam viis androidi ja pc ühendada, nii et mobiilist striimiks youtube ja see kajastuks pc ekraanil? Pc ja mobiil ühenduses usb kaudu.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
17.01.2014 01:43:34
|
|
|
es1 kirjutas: |
Kuidas oleks kõige lihtsam viis androidi ja pc ühendada, nii et mobiilist striimiks youtube ja see kajastuks pc ekraanil? Pc ja mobiil ühenduses usb kaudu. |
Kas PC ise ei oska youtube'i mängida või milles täpsemalt selle lahenduse point on?
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
es1
HV kasutaja
|
17.01.2014 01:50:28
|
|
|
Tänud, uurin asja.
rex kirjutas: |
Kuidas oleks kõige lihtsam viis androidi ja pc ühendada, nii et mobiilist striimiks youtube ja see kajastuks pc ekraanil? Pc ja mobiil ühenduses usb kaudu. |
Kas PC ise ei oska youtube'i mängida või milles täpsemalt selle lahenduse point on? |
Point on selles, et arvuti pole võrku ühendatud.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
17.01.2014 01:53:27
|
|
|
es1, kui PC ja mobla omavahel ühenduses, siis järelikult juba on võrku ühendatud?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
es1
HV kasutaja
|
17.01.2014 01:56:40
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
es1, kui PC ja mobla omavahel ühenduses, siis järelikult juba on võrku ühendatud?  |
Jah, nad on omavahel ühendatud, ega see kohe aruvutit automaatselt netiga ei ühenda, või mida sa öelda tahad?
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
17.01.2014 01:56:49
|
|
|
Ei ole võrgus või ei tohi olla võrgus? Esimesel juhul miks mitte USB või WiFi hotspot'i pruukida?
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
17.01.2014 02:00:12
|
|
|
es1, just, jaga oma mobla nett USB kaudu PC-le? Miks see ei sobi? Ise korduvalt seda teinud. W7/W8 all käib see enamvähem automaagiliselt kui telefonitootja draiverid peale lasta.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
es1
HV kasutaja
|
17.01.2014 02:04:23
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
es1, just, jaga oma mobla nett USB kaudu PC-le? Miks see ei sobi? Ise korduvalt seda teinud. W7/W8 all käib see enamvähem automaagiliselt kui telefonitootja draiverid peale lasta. |
Tegemist on töö arvutiga, millele on minimaalselt asju installitud (puudub igasugune viirustõrje). Seega, kui on võimalik andriodi ekraan läbi usb arvutile ette saada siis pole nagu põhjust arvutit ennast võrku lülitada. Kahjusks pole telefonil hdmi outputi, sellest ka kogu küsimus.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
17.01.2014 08:43:07
|
|
|
Wifi hotspot või ka USB hotspot on märksõnadeks ja midagi pole vaja installida.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
17.01.2014 10:11:55
|
|
|
Tegemist on töö arvutiga, millele on minimaalselt asju installitud (puudub igasugune viirustõrje). Seega, kui on võimalik andriodi ekraan läbi usb arvutile ette saada siis pole nagu põhjust arvutit ennast võrku lülitada. Kahjusks pole telefonil hdmi outputi, sellest ka kogu küsimus. |
Kui sa just iseenda tööandja pole, siis küsi enne, kas sa üldse tohid sinna külge igasuguseid kahtlasi seadmeid ühendada. Ma annaks tööandjana vastu kaela (ja võibolla kinga ka), kui töötaja midagi sellist üritaks.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
es1
HV kasutaja
|
17.01.2014 11:53:04
|
|
|
rex kirjutas: |
Tegemist on töö arvutiga, millele on minimaalselt asju installitud (puudub igasugune viirustõrje). Seega, kui on võimalik andriodi ekraan läbi usb arvutile ette saada siis pole nagu põhjust arvutit ennast võrku lülitada. Kahjusks pole telefonil hdmi outputi, sellest ka kogu küsimus. |
Kui sa just iseenda tööandja pole, siis küsi enne, kas sa üldse tohid sinna külge igasuguseid kahtlasi seadmeid ühendada. Ma annaks tööandjana vastu kaela (ja võibolla kinga ka), kui töötaja midagi sellist üritaks. |
Nagu ma aru saan siis lahendust pakkuda sa ei oska? Tegemist on mu enda arvutiga, rahu!
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
17.01.2014 13:09:48
|
|
|
tsitaat: |
Wifi hotspot või ka USB hotspot on märksõnadeks ja midagi pole vaja installida.
|
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
17.01.2014 21:15:40
|
|
|
Nagu ma aru saan siis lahendust pakkuda sa ei oska? Tegemist on mu enda arvutiga, rahu! |
Oskan ikka. Pakkusin ju sama, mis Märt. Kui arvuti on üldiselt võimeline video ära mängima, on palju otstarbekam jagada talle netti, mitte videostriimi. Kui aga arvuti on netiühenduseta turvakaalutlustel, pole seda mõistagi mõtet üldse kõrvaliste asjadega torkida. Eks mu rahutus sellest tuleneski, et olen küllalt näinud, kuidas mingid missioonikriitilised masinad on oskamatute/pahaaimamatute töötajate poolt igasugu jama installides ära rikutud. Küll on turvalisse tulemüüri taga olevasse korporatsiooni sisevõrku omaalgatuslikke välisühendusi loodud jne (jah, see peaks GP jms-ga hallatav olema, aga lihtne inimene on ju nutikas).
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
19.01.2014 12:27:10
|
|
|
Selleks on tänapäeval kasutajate grupid, w7 puhul toimib suhteliselt hästi ja tavakasutaja ei saa suurt midagi installida/teha, Biosist vaid lubada sisemine hdd, siis ei saa igasuguste pulkadega ka ligi.
Üldsegi tundub väga ajuvaba teema ja proboleem olema. Kui tegemist spetsiifilise arvutiga, mis netis/võrgus ei käi ja kus peal kriitilised ja tundlikud andmed ja on vaid spetsiifiliseks tegevuseks, siis selleks ta mõeldud ongi, mitte et läbi usssi emmi seal juutuubi vaadata ja muud jama teha!! Kui tegu enda tööarvutiga(tööarvutiga loetakse üldiselt emaile ka näiteks jne) , siis ms enda viirusetõrje on tasuta ja kärab küll. Või on sul paranoia, et interneti silmad jälgivad sind siis , kui korra internetti/wifit/kaablit näitad? Igasugune loogika puudub. Minu jutu mõte on selles, et asju tuleb teha läbimõeldult ja mõistlikult, eriti mis puudutab tööarvuteid.
Telefoni pildi edastamine arvutisse, kuna see netis ei käi ja vaja juutubi vaadata, on aastal 2014 päris naljakas lugeda. Natukene kilplase teema
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|