Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
liiv
HV Guru

|
06.02.2014 11:07:54
Q: Roccat Isku FX seadistamine |
|
|
Kuidas ma saan seadistada (muuta ja salvestada) taustvalgustust Roccat Isku FX klaviatuuri?
Kuna mul on saksa asetusega klaver siis kas annab ümber seadistada klaviatuuri? Z vajutades tuleb hetkel y ja Y nuppu vajautades tuleb z. Millegipärast on kõigil saksa klaviatuuridel see peeglis
|
|
Kommentaarid: 627 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
6 :: |
517 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
06.02.2014 11:12:18
|
|
|
Kas roccati soft ei anna? Mul pole küll FX vaid Isku, aga sai küll paljutki muuta. Samuti win enda language settinguid.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
06.02.2014 11:48:31
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
Kas roccati soft ei anna? Mul pole küll FX vaid Isku, aga sai küll paljutki muuta. Samuti win enda language settinguid. |
Roccati kodulehelt ma tõmbasin ühe softi, seal on põhiliselt macrode seadistus, uurin veidi.
Täpsustan küsimust, mul taustvalgustus vilgub, ma suudan taustavalgustuse täielikult välja lülitada aga ei oska valgustuse tugevust paika sättida (värvivahetuse saab softist paika aga ikka jääb vilkuma)
|
|
   |
517 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
06.02.2014 17:23:28
|
|
|
Kas seal paremal pool page up-down nuppude kohal pole lighti nuppu? Mu omal on seal nupp, mis intensiivsust muudab.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
1 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
06.02.2014 19:59:36
|
|
|
Tarkvaral tuli "Breathing effect on/off" linnuke ja siis sain vilkumise seisma, muidu see light nupp klaveril laseb valguse tugevust muuta jah.
Üks küsimus veel, millele ei suuda lahendust leida. Kas vasakul küljel reas asuvatele makro nuppudele annab "külge pookida", et M4 oleks Tab ja M5 oleks Ctrl?
|
|
   |
517 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|