praegune kellaaeg 18.06.2025 09:21:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kenkauksi
HV veteran
|
16.01.2014 19:16:22
Arvuti ei võta pilti ette |
|
|
Ostsin uue emaplaadi, prose ja mälu, ning kui arvuti uute komponentidega käima panen siis pilti ette ei tule.
Emaplaat: Z68S-G43, peaks nagu uus olema.
Prose: G550, kasutatud
Mälu: Nanya 8GB DDR3 1600Mz
Kui arvuti nupust tööle panen siis vendid võtab ringi ja klaviatuuril ka korra vilguvad tuled aga pilti ette ei tule, välja ka ei lülita ennast. USB hiirel tuled põlema ei lähe.
Proovinud olen nii int graafika pesa kui ka eraldiseisvat graafikat, mis on teada et töötab. Mälu proovisin ka igas pesas ära, ning proovisin ka venna 4 gigaste pulkadega. Minu mälu tema arvutis töötas. Järelt võtsin ära ka muu jama nagu kõvakettad ja dvd seadme.
Praegu siis tundub, et kas asi proses või emaplaadis. Kuna mul rohkem prosesid ega emaplaate pole siis võibolla saaks keegi siit aidata testida või nõu anda mida veel proovida. Kui põhjusele jälile saab siis 2 saaks ikka välja teha
E: Proovisin veel teist toidet ja monitori, kuid asjata. Ikka sama jama.
EDIT2:Pusisin siin 100 korda ja võtsin mitu korda proset maha ja panin peale tagasi ja hakkas lambist tööle. Pinne vaadates tundub nagu 1 oleks natuke viltu.
|
|
Kommentaarid: 178 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
158 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|