Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Probleem arvuti käivitamisel-lahendatud,paluks lukku panna! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 17.11.2013 14:19:24 Probleem arvuti käivitamisel-lahendatud,paluks lukku panna! vasta tsitaadiga

Tere
Küsimus siinsetele tarkadele: nimelt mure selles,et kui arvuti tööle panna,ei tule monitorile pilti,vilksatab korraks see koht,kus saad valida boot menu(siis F2 ja F10 valikud) ja kõik,kõvaketas töötab,arvuti töötab,aga pilti pole.Kahtlustasin videokaarti,panin molo integreeritule külge-ikka sama jama...natuke nagu kiilub kinni mu mõistus,et kas jama nö "rauas" või on windossum hapuks läinud?

Ette tänades

viimati muutis Incikas 12.01.2014 13:23:31, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mnator
HV Guru

sõnum 17.11.2013 14:26:56 vasta tsitaadiga

Mida see win selles nii varases faasis asjasse puutuma peaks icon_question.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 17.11.2013 15:20:57 vasta tsitaadiga

Vat abi ma küsingi,mitte mingeid ironiseerivaid küsimusi ei oota icon_wink.gif
tagasi üles
NAIRI2
HV kasutaja
NAIRI2

sõnum 17.11.2013 15:34:45 vasta tsitaadiga

Incikas kirjutas:
Vat abi ma küsingi,mitte mingeid ironiseerivaid küsimusi ei oota :wink:
Milline arvuti? Kui vajad abi, anna rohkem ja konkreetsemat infot. Kui vajutad F2 või F10 mis siis juhtub? Kas BIOS tuleb või ei tule?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
A.S.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.11.2013 15:36:08 vasta tsitaadiga

Või paned Linuxi CD plaadi sisse ja üritad sellelt buutida, oledki kohe terakene targem, pole ju raske.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 17.11.2013 18:45:13 vasta tsitaadiga

Ups,sry,arvuti andmed unustasin öelda,et profiilis näha icon_redface.gif
Boot menüüsse saan sisse st BIOS tuleb ette
Linuxi plaadiga pole ausalt proovinud,pean sebima selle...

Krt vana pea on ikka nuhtluseks icon_lol.gif juba esimeses postituses unustasin mainida,et tööle saan arvuti peale 3-4ndat restarti tehes ja siis ka tuleb ette see valik,kus saad "safe mode" või siis start windows normally...
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 17.11.2013 18:52:12 vasta tsitaadiga

Incikas kirjutas:
ja siis ka tuleb ette see valik,kus saad "safe mode" või siis start windows normally...

Ja päris alguses seda valikut ei tule, peksa F8 klahvi palju tahad?

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 18.11.2013 00:14:39 vasta tsitaadiga

kas ma saan õigesti aru kui sa paned arvuti käima esimest korda ja jõuad biosis buutimiseni ning jookseb kinni. reset nupust edasi toimetades saad valikud, et start normaly, safe mode ja debug?

tee memtesti esimese asjana. memtest86 peaks enamuste live kogumike sees olema, samamoodi nagu ketta tootja utiliit. kui masin siiski käima läheb mingi aja pärast, kahtlustan mina kuskil emaplaadil mälukontrolleri / protsessori toiteahela paistes kondesid. mälutest peaks selle koha välja näitama, et kas sealt saadakse vigu või mitte. kui mälu ise vigane oleks, taoks masin ka käimise ajal BSODe. järgmine koht, mida ma kontrolliks, oleks ketas. kui ketas on korras, tuleks see sfc /scannow ja asjad mängu.

Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 18.11.2013 19:47:13 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
kas ma saan õigesti aru kui sa paned arvuti käima esimest korda ja jõuad biosis buutimiseni ning jookseb kinni. reset nupust edasi toimetades saad valikud, et start normaly, safe mode ja debug?

tee memtesti esimese asjana. memtest86 peaks enamuste live kogumike sees olema, samamoodi nagu ketta tootja utiliit. kui masin siiski käima läheb mingi aja pärast, kahtlustan mina kuskil emaplaadil mälukontrolleri / protsessori toiteahela paistes kondesid. mälutest peaks selle koha välja näitama, et kas sealt saadakse vigu või mitte. kui mälu ise vigane oleks, taoks masin ka käimise ajal BSODe. järgmine koht, mida ma kontrolliks, oleks ketas. kui ketas on korras, tuleks see sfc /scannow ja asjad mängu.

Tere Laurx icon_smile.gif
Põhimõtteliselt küll,et kui lülitan tööle,vilksatab korra boot menu ja siis ekraan must ja nii oma kolm-neli korda reset nuppu tallama pean.....Eks ma pean seda memtest-i otsima siis hakkama....kui kast laiali oli,siis punnis kondekaid ei täheldanud küll,aga äkki ei vaadanud korralikult...alustan memtesti sebimisega icon_wink.gif tänud sulle icon_exclaim.gif
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 18.11.2013 20:17:05 vasta tsitaadiga

http://www.ultimatebootcd.com/
võib abiks olla igati.

Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 12.01.2014 13:23:05 vasta tsitaadiga

tänud veelkord,pole tükk aega arvutile ligi pääsenud ,aga loodetavasti juba sel nädalavahel hakkan tegutsema ja annan kindlasti teada icon_smile.gif

Täna tegin siis selle memtesti ära,kuna asi vahepeal veel hullemaks läinud,masin läeb käima alles peale ca 20ndat reset-i nupu vajutust...aga,ma pole memtestiga enne kokkupuutunud,kaua ta teeb vms iganes...tegi "pass 1" ära ja tuli kiri,et kõik ok,siis lasin edasi tegutseda,tegi "pass2"kah ära ja ikka sama kiri ees,et kõik ok...vajutasin esc nagu kirjutati,kas tegin miskit valesti,st et peab siiski pikemalt tegema? icon_redface.gif

oskab keegi miskit kosta?

Tõesti ei oska siis keegi midagi tarka öelda? Et jääb aint "kollane buss" ja ise ei saa miskit teha?

Lahendasin oma müsteeriumi ära-asi oli nimelt monitoris (õnneks) icon_exclaim.gif

Tänan kõiki,kes mind ei aidanud!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Probleem arvuti käivitamisel-lahendatud,paluks lukku panna!
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.