Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Incikas
HV veteran

|
17.11.2013 14:19:24
Probleem arvuti käivitamisel-lahendatud,paluks lukku panna! |
|
|
Tere
Küsimus siinsetele tarkadele: nimelt mure selles,et kui arvuti tööle panna,ei tule monitorile pilti,vilksatab korraks see koht,kus saad valida boot menu(siis F2 ja F10 valikud) ja kõik,kõvaketas töötab,arvuti töötab,aga pilti pole.Kahtlustasin videokaarti,panin molo integreeritule külge-ikka sama jama...natuke nagu kiilub kinni mu mõistus,et kas jama nö "rauas" või on windossum hapuks läinud?
Ette tänades
viimati muutis Incikas 12.01.2014 13:23:31, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
17.11.2013 14:26:56
|
|
|
Mida see win selles nii varases faasis asjasse puutuma peaks
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
17.11.2013 15:20:57
|
|
|
Vat abi ma küsingi,mitte mingeid ironiseerivaid küsimusi ei oota
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
NAIRI2
HV kasutaja

|
17.11.2013 15:34:45
|
|
|
Incikas kirjutas: |
Vat abi ma küsingi,mitte mingeid ironiseerivaid küsimusi ei oota :wink: |
Milline arvuti? Kui vajad abi, anna rohkem ja konkreetsemat infot. Kui vajutad F2 või F10 mis siis juhtub? Kas BIOS tuleb või ei tule?
_________________ Tehnikadoktor. |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
17.11.2013 15:36:08
|
|
|
Või paned Linuxi CD plaadi sisse ja üritad sellelt buutida, oledki kohe terakene targem, pole ju raske.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
17.11.2013 18:45:13
|
|
|
Ups,sry,arvuti andmed unustasin öelda,et profiilis näha
Boot menüüsse saan sisse st BIOS tuleb ette
Linuxi plaadiga pole ausalt proovinud,pean sebima selle...
Krt vana pea on ikka nuhtluseks juba esimeses postituses unustasin mainida,et tööle saan arvuti peale 3-4ndat restarti tehes ja siis ka tuleb ette see valik,kus saad "safe mode" või siis start windows normally...
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
17.11.2013 18:52:12
|
|
|
Incikas kirjutas: |
ja siis ka tuleb ette see valik,kus saad "safe mode" või siis start windows normally... |
Ja päris alguses seda valikut ei tule, peksa F8 klahvi palju tahad?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
18.11.2013 00:14:39
|
|
|
kas ma saan õigesti aru kui sa paned arvuti käima esimest korda ja jõuad biosis buutimiseni ning jookseb kinni. reset nupust edasi toimetades saad valikud, et start normaly, safe mode ja debug?
tee memtesti esimese asjana. memtest86 peaks enamuste live kogumike sees olema, samamoodi nagu ketta tootja utiliit. kui masin siiski käima läheb mingi aja pärast, kahtlustan mina kuskil emaplaadil mälukontrolleri / protsessori toiteahela paistes kondesid. mälutest peaks selle koha välja näitama, et kas sealt saadakse vigu või mitte. kui mälu ise vigane oleks, taoks masin ka käimise ajal BSODe. järgmine koht, mida ma kontrolliks, oleks ketas. kui ketas on korras, tuleks see sfc /scannow ja asjad mängu.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
18.11.2013 19:47:13
|
|
|
laurx kirjutas: |
kas ma saan õigesti aru kui sa paned arvuti käima esimest korda ja jõuad biosis buutimiseni ning jookseb kinni. reset nupust edasi toimetades saad valikud, et start normaly, safe mode ja debug?
tee memtesti esimese asjana. memtest86 peaks enamuste live kogumike sees olema, samamoodi nagu ketta tootja utiliit. kui masin siiski käima läheb mingi aja pärast, kahtlustan mina kuskil emaplaadil mälukontrolleri / protsessori toiteahela paistes kondesid. mälutest peaks selle koha välja näitama, et kas sealt saadakse vigu või mitte. kui mälu ise vigane oleks, taoks masin ka käimise ajal BSODe. järgmine koht, mida ma kontrolliks, oleks ketas. kui ketas on korras, tuleks see sfc /scannow ja asjad mängu. |
Tere Laurx
Põhimõtteliselt küll,et kui lülitan tööle,vilksatab korra boot menu ja siis ekraan must ja nii oma kolm-neli korda reset nuppu tallama pean.....Eks ma pean seda memtest-i otsima siis hakkama....kui kast laiali oli,siis punnis kondekaid ei täheldanud küll,aga äkki ei vaadanud korralikult...alustan memtesti sebimisega tänud sulle
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
12.01.2014 13:23:05
|
|
|
tänud veelkord,pole tükk aega arvutile ligi pääsenud ,aga loodetavasti juba sel nädalavahel hakkan tegutsema ja annan kindlasti teada
Täna tegin siis selle memtesti ära,kuna asi vahepeal veel hullemaks läinud,masin läeb käima alles peale ca 20ndat reset-i nupu vajutust...aga,ma pole memtestiga enne kokkupuutunud,kaua ta teeb vms iganes...tegi "pass 1" ära ja tuli kiri,et kõik ok,siis lasin edasi tegutseda,tegi "pass2"kah ära ja ikka sama kiri ees,et kõik ok...vajutasin esc nagu kirjutati,kas tegin miskit valesti,st et peab siiski pikemalt tegema?
oskab keegi miskit kosta?
Tõesti ei oska siis keegi midagi tarka öelda? Et jääb aint "kollane buss" ja ise ei saa miskit teha?
Lahendasin oma müsteeriumi ära-asi oli nimelt monitoris (õnneks)
Tänan kõiki,kes mind ei aidanud!
|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |