Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
08.01.2014 15:45:59
EMT toob turule uudse privaatnumbri teenuse |
|
|
link :: EMT
PRESSITEADE - EMT toob turule uue innovaatilise privaatnumbri teenuse, mis võimaldab sisse ja välja helistada virtuaalselt privaatnumbrilt. Teenuse sihtgrupiks on era- ja ärikliendid, kes soovivad olla kättesaadavad, kuid samas säilitada privaatsuse ning mitte avaldada oma isiklikku telefoninumbrit.
„Eelkõige on see vajalik näiteks müügiportaalide ja seal kuulutusi omavatele inimestele. Hetkel on alternatiiviks kõnekaardi ostmine, mis aga oma olemuselt on ebamugav, kuna vajab kasutamiseks SIM kaartide vahetamist telefonis või kahte erinevat telefoni. Privaatnumber on seotud kliendi olemasoleva põhinumbriga, klient lisaseadet ei vaja ning teenusega liitumine ja lõpetamine käib mugavalt läbi veebikeskkonna,“ ütles EMT teenuste juhtimise divisjoni direktor Lauri Läheb.
Teenus toimib ettemaksu põhimõttel ning selle maksumus sõltub privaatnumbri teenuse kehtivusajast, mille klient endale teenust tellides valib. Privaatnumbriga liitumine on tasuta.
Privaatnumbri teenust saavad kasutada kõikide operaatorite kliendid. Minimaalselt on privaatnumbri numbri kasutusõigus võimalik osta 1 päevaks ning maksimaalselt 3 kuuks (90 päeva).
Kui tellitud privaatnumbri kasutusaeg või kõneminutid läbi saavad, teenus suletakse. Olemasoleva privaatnumbri edasi kasutamiseks tuleb sel juhul teenust pikendada, uut privaatnumbrit soovides aga teenusega uuesti liituda.
Välismaal olles ei saa virtuaalselt numbrilt välja helistada, küll aga on võimalik sissetulevatele kõnedele vastata.
Lisainfot teenuse kohta leiab kodulehelt www.privaatnumber.ee, kus kliendil on võimalik kogu teenust ka hallata- teenus tellida, ajutiselt peatada või sulgeda ning ajalugu ja olekut jälgida.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauri0112
HV veteran

|
08.01.2014 15:54:04
|
|
|
Oppa, Speek ei pea enam simpeliga jändama.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
0 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
gen
HV kasutaja

|
08.01.2014 18:28:02
|
|
|
Lauri0112 kirjutas: |
Oppa, Speek ei pea enam simpeliga jändama.  |
Jah sama siin, et minu esimene mõte oli kohe, et kaakide ja pättide elu teeb see veel palju lihtsamaks.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
noface
HV kasutaja

|
08.01.2014 18:48:39
|
|
|
gen kirjutas: |
Jah sama siin, et minu esimene mõte oli kohe, et kaakide ja pättide elu teeb see veel palju lihtsamaks.  |
Kui mõni pätt seda teenust kasutama asub, siis teeb see tema elu ikka raskemaks,
sest see teenus on nimelise lepinguga seotud,
erinevalt R-kioskist sularahas ostetud anonüümsest simpeli kaardist.
Kui sa kaakide all nüüd ainult prank kõnede tegijaid mõtled, siis on sul õigus, politsei neid EMT kaudu ilmselt taga otsima ei hakka.
_________________ TYU
viimati muutis noface 08.01.2014 21:33:28, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriimsilm
HV kasutaja

|
08.01.2014 20:57:48
|
|
|
noface kirjutas: |
gen kirjutas: |
Jah sama siin, et minu esimene mõte oli kohe, et kaakide ja pättide elu teeb see veel palju lihtsamaks.  |
Sa pole just täna mitte kõikse helgemas olekus?
Kui mõni pätt seda teenust kasutama asub, siis teeb see tema elu ikka raskemaks,
sest see teenus on nimelise lepinguga seotud,
erinevalt R-kioskist sularahas ostetud anonüümsest simpeli kaardist.
Kui sa kaakide all nüüd ainult prank kõnede tegijaid mõtled, siis on sul õigus, politsei neid EMT kaudu ilmselt taga otsima ei hakka. |
Kust pärineb info, et see on nimelise lepinguga seotud?
https://www.privaatnumber.ee/vcard/intro.do
tsitaat: |
Teenus on avatud: EMT, Diil, Tele2 ja Elisa lepingulistele ning kõnekaardi klientidele. Teenust saab kasutada ettemaksu põhimõttel. |
Kõned maksustatakse vastavalt Privaatnumbriga seotud põhinumbri hinnapaketi tingimustele ja kajastatakse igakuisel arvel või võetakse kõnekaardi kasutaja puhul maha kõnekaardi ettemaksu jäägilt. |
Teenusega liitumiseks tuleb:
Helistada numbril, mida kuvatakse veebiliideses.
Valida sobiv hinnapakett.
Tasuda ettemaks pangalingi abil või EMT/Diil kliendi puhul läbi m-makse. |
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
08.01.2014 21:02:25
|
|
|
kriimsilm, üle pangalingi makstes jääb maksja nimi nii panga kui EMT süsteemi.
Dijital, ma täna proovisin mõlematpidi.
Esmalt helistasin naise telefonilt endale. Näitas naise telefonile mingit x numbrit. Ja siis sellele x numbrile tagasi helistades saabki helistada selle privaatnumbriga.
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
08.01.2014 21:11:29
|
|
|
Tanel, ma pidasin silmas pigem seda, et kui mul on telefoniraamatus kellegi number juba olemas, kas siis on mingit kiiret varianti, et sellele numbrile helistades tal näitaks minu x-privaatnumbrit. Ja samas teine päev tahan talle helistada, et näitaks minu õiget numbrit. Või ma ei saanud hetkel õigesti asjast aru...
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriimsilm
HV kasutaja

|
08.01.2014 21:14:30
|
|
|
Tanel kirjutas: |
kriimsilm, üle pangalingi makstes jääb maksja nimi nii panga kui EMT süsteemi.
Dijital, ma täna proovisin mõlematpidi.
Esmalt helistasin naise telefonilt endale. Näitas naise telefonile mingit x numbrit. Ja siis sellele x numbrile tagasi helistades saabki helistada selle privaatnumbriga. |
Pole küll ise m-makset kasutanud aga enne eelmist postitust uurisin kas seda saab ka ettemaksust teha. Paistab, et saab.
https://www.diil.ee/teenused/diilkonekaart/m-makse
Hinnad
Ostetava kauba maksumus võetakse maha kõnekaardi ettemaksust. Eraldi teenus- ja lisatasusid ostutehingu maksumusele ei lisandu. |
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
08.01.2014 21:22:06
|
|
|
Dijital kirjutas: |
Tanel, ma pidasin silmas pigem seda, et kui mul on telefoniraamatus kellegi number juba olemas, kas siis on mingit kiiret varianti, et sellele numbrile helistades tal näitaks minu x-privaatnumbrit. Ja samas teine päev tahan talle helistada, et näitaks minu õiget numbrit. Või ma ei saanud hetkel õigesti asjast aru... |
Ugh, vaatasin nüüd logidest üle.
Kui helistad privaatnumbrilt ja soovid näidata privaatnumbrit, siis valid 10980 numbri ette.
Ehk siis
50xxxxx asemel valid 1098050xxxxx
HV valuutakalkulaator |
|
   |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
noface
HV kasutaja

|
08.01.2014 21:35:27
|
|
|
kriimsilm kirjutas: |
Kust pärineb info, et see on nimelise lepinguga seotud?
|
õigus, minu viga
_________________ TYU |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
09.01.2014 01:02:29
|
|
|
Kuulutanud, müünud juba aastaid kõnekaardiga ja kui pole numbrit enam ei vajanud (või on digitaalne jalajälg profileerimiseks liialt suureks kasvanud), vabanenud sellest SIM'i prügikasti visates hetkega. Eraldi lihtne Nokia dumbphone selleks hoiab kõneregistrid lahus, püsib standby's üle 2 nädala ja on lihtne koju jätta, kui parasjagu selle numbriga seotud asjadega tegeleda ei soovi.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
09.01.2014 01:41:14
|
|
|
Tanel, ma pidasin silmas pigem seda, et kui mul on telefoniraamatus kellegi number juba olemas, kas siis on mingit kiiret varianti, et sellele numbrile helistades tal näitaks minu x-privaatnumbrit. Ja samas teine päev tahan talle helistada, et näitaks minu õiget numbrit. Või ma ei saanud hetkel õigesti asjast aru... |
Kui helistad privaatnumbrilt ja soovid näidata privaatnumbrit, siis valid 10980 numbri ette.
Ehk siis
50xxxxx asemel valid 1098050xxxxx |
Huvitav, kas see number on kõigil nii? Ehk siis mingisugune indikaator?
Selle läbi pole just väga raske mingit appi teha, mis kõikidele kõnedele enne välja helistamist selle numbri ette topib.
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
09.01.2014 13:20:15
|
|
|
LKits kirjutas: |
Ehk siis
50xxxxx asemel valid 1098050xxxxx |
Huvitav, kas see number on kõigil nii? Ehk siis mingisugune indikaator?
Selle läbi pole just väga raske mingit appi teha, mis kõikidele kõnedele enne välja helistamist selle numbri ette topib. |
eeldan et jah tavaline indikaator. Täpselt nagu tele2 on nii, et kui tavalise numbri ette paned #31# siis helistad nagu varjatud numbrilt
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|