Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hrmn
HV vaatleja
|
26.06.2014 13:28:46
Ruuter Inteno DG301A + IP kaamera vaatamine väljastpoolt võrku |
|
|
Tere
Saan aru, et see on siin suht läbinämmutatud asi ning sarnase sisuga teemasid on päris palju. Vahelduva eduga olen neid teemasid siin lugenud ning uurinud ka mujalt. Sellegipoolest jäävad mulle mõned asjad arusaamatuks. On olemas IP kaamera mis tuleb juhtmega ruuterisse. Kasutusel on elioni internet ning värskelt ostetud ruuter Inteno DG301A (varem oli speedtouch). Koduvõrgust vaatamine toimib hästi ja eesmärk oleks kaamerapilti vaadata ka väljaspoolt koduvõrku. Olen viimastel nädalatel lugenud väga palju erinevaid õpetusi kuidas avada porte, teha portforwardimist, muuta ip staatiliseks jne jne. Oleksin äärmiselt tänulik kui keegi viitsiks mulle samm haaval selgeks teha millises järjekorras ja miks (ehk kuidas need omavahel seotud on) mingeid toiminguid vaja teha on. Peensusteni laskuma ei pea - internetist leian vastavad õpetused vast ise. Lihtsalt väga segane tundub mulle see asi praegu ning tahaks mingit selgust saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
26.06.2014 13:48:52
|
|
|
Ma nüüd natukene kahtlen selles, et igale küsijale eraldi mingit värviliste piltidega detailsed õpetust keegi teha viitsib. Aga sa pane kirja, mida teinud oled, siis vast õigele teele juhatada ikka viitsitakse.
Aga üldjoontes: vaja avada sisenevad pordid Elion võrgus (iseteeninduses, klienditeeninduses, teleri menüüst - vahet pole), vaja suunata ruuteris vajalik port/pordid kaamerale, vajadusel tõesti muuta kaamera IP staatiliseks (kuigi see peaks ka vabatahtlikult juba piisavalt staatiline olema).
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
26.06.2014 13:49:25
|
|
|
A ) Telli Elionist staatiline ip või seo mõne dyndns teenusega
B ) Tekita kaamerasse DMZ suunamine Inteno DG301 peal.
Korras. Toiming võtab alla 5 minuti. Inteno DG301 veebiliidest sirvides leiad kiirelt õige koha üles.
Juhul, kui pead oma aega väärtuslikuks.
https://www.elion.ee/itabi
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
hrmn
HV vaatleja
|
26.06.2014 15:26:27
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
A ) Telli Elionist staatiline ip või seo mõne dyndns teenusega
B ) Tekita kaamerasse DMZ suunamine Inteno DG301 peal.
Korras. Toiming võtab alla 5 minuti. Inteno DG301 veebiliidest sirvides leiad kiirelt õige koha üles.
Juhul, kui pead oma aega väärtuslikuks.
https://www.elion.ee/itabi |
ok.
b)-ga pole probleeme. Mis see dyndns teenus endast kujutab st. google pakub päris palju vasteid aga mida täpsemalt vaja on ja mis vaja teha oleks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
26.06.2014 19:35:01
|
|
|
Alguses peaks ikka IP (mis on Elioni võrgus isegi ilma tellimata ülearu staatiline) kaudu ligipääsu tööle saama, küll siis hiljem on piisavalt aega igasugu mõttetute dyndnssidega tegeleda.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
hrmn
HV vaatleja
|
28.07.2014 11:44:29
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Alguses peaks ikka IP (mis on Elioni võrgus isegi ilma tellimata ülearu staatiline) kaudu ligipääsu tööle saama, küll siis hiljem on piisavalt aega igasugu mõttetute dyndnssidega tegeleda. |
Aga äkki selgitad mida ja kuidas teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|