Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pruleone
HV vaatleja
|
11.01.2014 22:10:55
RCA to Scart |
|
|
Probleem DVD mängija teleriga ühendades.
Nimelt RCA-to-RCA töötab kõik ilusti ja teleris pilt ees.
Kui aga kasutada RCA-to-Scart siis nagu ei tuleks mitte mingit signaali telerisse.
Proovisin kahte erinevat kaablit aga ei midagi. Muidu Scart teleril kõik ilusti töötab.
Milles jama olla võib?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mati29
Kreisi kasutaja

|
11.01.2014 22:29:54
|
|
|
lülitiga scart juhet vaja või sellist juhet kus scartist tuleb 6 juhet välja.. in ja out eraldi
_________________ Number profiili! Keskmine EKRE valija toetab Eesti alkotootjaid ja Soome riiki maksudega, meie riiki ka laevapiletite kaudu. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruleone
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
mati29
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruleone
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
12.01.2014 17:17:21
|
|
|
Miks RCA-RCA ei sobi kasutada? RCA-SCART kvaliteedis absoluutselt vahet pole, sama RCA signaal, ainult teise kujuga pistik
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruleone
HV vaatleja
|
12.01.2014 17:38:52
|
|
|
Põhjus on teleri eripäras - nimelt kui mul on elioni digibox ühendatud scardiga, siis isegi kui digiboks on väljalülitatud tuleb sealt mingi kerge signaal läbi või midagi, mis viib selleni, et telekas üritab näidata Scart sisendist tulevat signaali ehk see ei lase RCA signaalil löögile pääseda.
Kui ma võtan elioni digiboksi küljest ära, siis tuleb ilusti RCA signaal esile.
Kusjuures kui ma vana kodukino ühendasin Scartiga läbi Scart hubi või ühendaja siis võis kahe masina scart olla kenasti ühendatud, näidati seda, mille oma just töötas.
Ühesõnaga, tundub, et lihtsam on uus teler osta aga noh siiani olen üritanud s'tast saia teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|