praegune kellaaeg 17.06.2025 06:59:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
juta230
HV vaatleja
|
16.12.2013 04:02:37
Fn klahvid primaarsed, kuid tahaks F klahve tagasi saada Samsungil |
|
|
Lapsed teevad mul arvutis aeg-ajalt igasugu liigutusi, millest nad isegi aru ei saa, nii et nede käest küsida, kuidas mida tehti, pole mõtet. Nimelt on sätitud minu klaviatuurile Fn (helesinised) klahvid primaarseks, nii et mul pole võimalik F klahve kasutada. Samas tahaks F klahvid siiski peamisteks tagasi muuta, kuid kahjuks minu mõistus asjast üle ei käi. Üsna suure tõenäosusega on tegemist mingi klahvikombinatsiooniga või hiireklikiga, sest lastel on muutused õnnestunud teha tõenäoliselt mänguhoos.
Mainin ära ka selle, et Fn klahvi all hoides kehtivad kah siiski vaid sinised funktsioonid, nii et F-funtsioone ei saa üldse kasutada
Arvuti on see https://pood.elion.ee/productInfo/24/sulearvuti-samsung-np270e5e/NP270E5E-K03EE ja peal on windows8
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|