Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
joffe
HV vaatleja
|
12.11.2013 15:31:01
Ülekoormatud CPU |
|
|
Selline huvitav ja ebameeldiv fenomen mul arvutitega- läpakal ja kahel lauaarvutil pidevalt koormab üle SYSTEM´i poolt käivitatud protsess "svchost.exe". Õnneks need arvutid pole eriti sageli kasutuses, kuid väga häirib, kui nad seda ON! Kusjuures kõigil kolmel on Windows uuendatud! Aru saab sellest nii, et arvuti hangub täielikult, teen lahti Tegumihalduri, mis ka avaneb ilmatu aeg ja sealt siis näha see protsess ja CPU-d hõivab ta 95-98%- liselt. Üldine hõivatus loomulikult !00%. Kuigi hoiatab, et kui see protsess sulgeda, võib töös tõrkeid tekkida, pole muud midagi teha. Ootan helgematelt peadelt arvamusi, miks see protsess minu arvuteid painab(üks arvuti on sellest prii)?! Tänud ette!
viimati muutis joffe 12.11.2013 17:25:26, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
12.11.2013 15:51:16
|
|
|
Parem klikk svchost.exe peal ja "go to services" ,vaata mis services seda svchost'i kasutavad. Mul põhjustas läpakal Superfetch sellist hangumist, peale seda kui kinni keerasin, on rahu majas ja vent ka ei unda enam.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
12.11.2013 15:53:34
|
|
|
äkki mingi peidetud bitcoin miner sees
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
1 :: |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
joffe
HV vaatleja
|
12.11.2013 17:27:00
|
|
|
2 trini kirjutas: |
Parem klikk svchost.exe peal ja "go to services" ,vaata mis services seda svchost'i kasutavad. Mul põhjustas läpakal Superfetch sellist hangumist, peale seda kui kinni keerasin, on rahu majas ja vent ka ei unda enam. |
Kahjuks ei anna sellist varianti- on ainult võimalus sulgeda kas protsess või protsessipuu ja muuta prioriteeti.
Viisin sisse ka muudatuse algpostitusse- asi puudutab CPU-d, mitte op.mälu. Sorry!
|
|
tagasi üles |
|
 |
6kantv6ti
HV kasutaja
|
12.11.2013 17:45:31
|
|
|
Ma lahendasin endal sama mure nii, et lasin masinale nullist selga kõige viimase win7 + sp1 (okt 2013) kuna updatedest ja muudest viguritest kasu polnud. Nullist selga laskmine aitas. Svchost.exe-ga pidi olema mälu lekete probleem mis ilmneb teatud dll failide versioonide erinevuse tõttu, niipalju jäi netis kolades silma.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
ollev
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Priidik199
HV kasutaja

|
12.11.2013 19:37:47
|
|
|
2 trini kirjutas: |
Parem klikk svchost.exe peal ja "go to services" ,vaata mis services seda svchost'i kasutavad. Mul põhjustas läpakal Superfetch sellist hangumist, peale seda kui kinni keerasin, on rahu majas ja vent ka ei unda enam. |
Suured-suured tänud. Mul oli sama probleem mis nüüd lahenduse leidis.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
joffe
HV vaatleja
|
19.11.2013 11:13:19
|
|
|
1. Tee all tegumiribal tühjal kohal paremklõps ja vali hüpikmenüüst käsk Start Task Manager (Windows XP puhul käsk Task Manager).
2. Ava Processes sakk/vaheleht.
3. Seejärel kliki all nupule Show processes from all users.
4. Kliki ilmuvas UAC dialoogiaknas nupule Continue.
5. Nüüd näed Sa kõikide muude käivitatud protsesside loetelus ka neid svchost.exe protsesse:
Mul ei toimi punktid 4 ja 5, kuna dialoogiakent ei ilmu lihtsalt!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|