praegune kellaaeg 17.06.2025 21:05:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
cocliosttr
HV kasutaja

|
10.11.2013 09:04:02
Varustus seadme jälitamiseks. Alarm? Sarnane nagu Kensington Proximo App, Fob and Tag |
|
|
Tere,
Mul on mure asjade unustami8sega.
Näide olen pubis unustan telefoni WC-s paberihoidikule või kraanikausi servale
Käin poes riideid ostmas ja unustan telefoni riietuskabiini toolile
Või lahkun töölt ja unustan telefoni lauale või lahkun autost ja unustan telefoni sinna,
Või olles väljas mõni osav varganägu tõmbab telefoni mu tagataskust välja kui ma seda tähele ei pane.
Võimalusi on palju.
Homme saan kätte oma uue Galaxy Note 3-me ja üritan leida miskit seadet mis on sarnane sellele:
http://www.youtube.com/watch?v=UpQIhIky9o8
Vaatasin ka korra Galaxy Gear wach-i poole aga ma ei tea kas see annab samamoodi märku kui ma seadmest liiga kaugel olen või kui mu seadmega yhendus katkenud.(aku tyhi või gps yhendus puudub).
Idee oleks umbes see, et kui olen seadeldisest näiteks 1 meetri kaugusel hakkab seadeldis kisama nagu ka mu telefon.
See vähendaks drastiliselt seda et telefoni järjekordselt kuskile unustan ja samas kui varas telefoni taskust pihta paneb ja minust eemalduma hakkab (näiteks 1 meeter) hakkab telefon ja ka seadeldis kohe karjuma.
Kuskilt lugesin et smart wach pidi hakkama vibreerima kui telefonist liiga kaugel on.
Ma ei ole sellele veel kinnitust leidnud.
Hunnikute viisi igast reviewsid lugenud, youtubes otsinud igasugust informatsiooni ja ka googeldanud.
ˇOskab keegi siin kaasa rääkida?
PS! see ei pea olema yldse GPS baasil. võib olla ka miski muu seadeldis. näiteks ala väike vidin mille saan telefonile külge pookida.
Et ala pogin selle telefonile külge ja sis on eraldi nö võtmehoidja ja kui nüüd see vidin mille ma telefonile juurde pookisin liiga kaugele võtmehoidjast näiteks läheb hakkab karjuma.
Ette tänadest Tanel.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
14.11.2013 11:50:10
|
|
|
Mobla leidmisega on ju suht lihtne.
Samsungi enda "find my phone"
Cerberus (mida ise kasutanud) Väga hea funktsioon on üle interneti telefon röökima panna.
Jne.. neid softe oli mingi 5-6 tk. Ise jäin Cerberus'e peale pidama. Piisavalt lihtne, samas võimekas.
Võimalik system appi alla visata.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|