praegune kellaaeg 18.06.2025 01:09:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ricom2ger
HV veteran

|
21.04.2016 16:55:19
|
|
|
Microsoft sai IE ikooni eest töölaual, saab ka Google otsingu eest töölaual.
_________________ Kamehameha in your face! |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bensiin
HV kasutaja
|
21.04.2016 17:03:25
|
|
|
Android on ju Google oma, minu jaoks on loogiline, et selles on ka Google äppid. Inimesed kipuvad unustama, et ka Google otsingumootor on selle firma toode, mitte mingi vaba erapooletu otsing. Kui ma teen mingi toote, mis on nii populaarne, et kõik tahavad seda kasutdad ja alternatiivid inimesi väga ei huvita, siis ma peaksin mingi hetk trahvi saama? Kui ma ei tahaks kasutada Androidi või Google äppe, siis on mul selleks võimalus, aga mulle meeldivad need ja ma kasutan neid. Kui Android tuleb veel Yahoo Searchi, Bingi, Opera ja Neti äpiga siis ma laseks need kohe maha. Mingi aeg oli ju mingi teema, et Android on telefoni tootja saasta täis ja inimesed tahtsid "puhast" Androidi. Võib olla peaks müüma tühjasid kestasid ja inimene ise tõmbab endale selle OS-i mis meelib ja kõik äpid ka.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
smartuser
HV vaatleja

|
28.04.2016 22:02:27
|
|
|
Ametnikele kellele tekitab mingi tarkvara osa telefonis probleeme, palume viisakalt nutikas telefon nurka visata ja lasta vana traditsiooniline kaabliga telefon soetada. Keegi ei ole kohustatud androidi fööni, katkise õuna ega ms akende telefoni kasutama.
_________________ ...et sa näeksid, et ma siin olin... |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|