praegune kellaaeg 18.06.2025 01:06:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Veli
HV kasutaja

|
01.11.2013 22:59:11
Kadunud või kustutatud faili taastamine. |
|
|
Lindistasin ühte tähtsat vestlust oma mobiiliga (LG Optimus One P500, Android 2.3.3). Salvestasin vestluse Voice Recoder-ga. Vestlus kestis umbes üle poole tunni. Pärast andsin seda sõbrale kuulata. Ta kuulas seda mobiil kõrva juures, sest polnud kõrvaklappe. Mingi hetk ta ütles, su mobiil läks hulluks, et jäi vait ja küsib, kas kustutan ning miski ei tööta. Sain mobiili enda kätte ja oligi nii, ees oli küsimus, et kas tahan ikka kindlasti kustutada ja kaks nuppu: OK, tühistan. Ma vajutasin tühistan, nupp vilkus, aga mitte midagi muud ei juhtunud. Proovisin veel mitu korda, aga ei miskit, siis proovisin tagasi nuppu, läks programmist välja, läksin sisse tagasi, ikka see sama pilt ees. Vajutaasi kodu nuppu, läks prgrammist välja, läksin sisse tagasi, ikka see sama pilt ees. Siis toksisin, tühistan, nii kaua, kuni see ära kadus. Jee! Oli esimene reaktsioon, aga siis avastasin, et see fail on ka kadunud. Ma arvan, sõber läks kõrvaga kustutamise nupule vastu ja kuna fail oli suur võttis kustutamine aega, seetõttu oli see pilt kaua ees. Siis ma mõtlesin, et äkki saab taastada mõne programmiga ja mõtlesin kas lülitada välja või mitte. Pidasin õigeks mitte välja lülitada, et äkki kirjutab faili üle välja lülitamisel (nüüd ma mõtlen, et oleks võinud aku välja võtta). Kodus proovisin nelja erinevat taastamist programmiga (Recuva, File Scanvenger, Glary undelete, DiskDigger). Enamus leidsid kõik need, mis olid enne tähtsat vestlust lindistatud ja kustutatud ning ka need, mis ma kodus lindistasin ja kustutasin prooviks. Kusjuures on need kõik 100% taastatavad. Aga sellest konkreetsest failist pole mitte mingit märget, et seda olemas oleks olnud.
Milles värk on?
Kas on veel mingi võimalus seda taastada?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
02.11.2013 00:25:25
|
|
|
kui sd kaardil see oli siis pista see sd kaart masinasse ja lase üle näiteks recuva softiga, igastahes välja võta kindlasti ja ära lase üle kirjutada, kui mobla enda mälus oli siis ei oskagi öelda, ple kunagi proovind sealt miskit taastada..
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
1 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
02.11.2013 13:52:52
|
|
|
Kui failid on vaja taastada telefoni sisemälust, siis UTFG tõi välja sellise lehekülje: http://dailytool.com/top-5-data-recovery-apps-for-android/
Loomulikult peab telefon olema rootitud, vastasel juhul ei pääse riistvarale ligi. Pole ka sealt ühtegi ise kasutanud.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|