praegune kellaaeg 04.08.2025 20:43:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
KristinK
HV vaatleja
|
26.10.2013 11:29:13
Excel - serveristatistika (ajaformaat y-teljel) |
|
|
Mure järgmine:
Informaatika praksis vaja koostada serveristatistika graafik, kus on tulpades määratud seansside arv, joonena seansside summaarne aeg.
Põhimõtteliselt peaks välja nägema umbkaudu selline:
Probleem ongi summaarse aja graafikule õigesti saamine. Kuidas ma ka ei prooviks, ikka näitab samamoodi:
- läheb hulluks Kui axist formaatima hakata, kaub series üldse ära... Olen proovinud muuta celli formaate jms, ikka sama jama.
Keegi oskab midagigi soovitada?
viimati muutis KristinK 28.10.2013 21:11:18, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
alfreedo
HV vaatleja
|
26.10.2013 13:37:31
|
|
|
KristinK.
Üldiselt on nii, et valid hiire vasakpoolse nupuga Chartelemendi (Axis, Series, Plotarea vms) mida soovid kujundada ja hiire parempoolse nupu menüüst teed vastava valiku.
Hea oleks, kui paned selle faili kuhugi üles.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
KristinK
HV vaatleja
|
26.10.2013 13:45:22
|
|
|
alfreedo kirjutas: |
KristinK.
Üldiselt on nii, et valid hiire vasakpoolse nupuga Chartelemendi (Axis, Series, Plotarea vms) mida soovid kujundada ja hiire parempoolse nupu menüüst teed vastava valiku.
Hea oleks, kui paned selle faili kuhugi üles. |
Sellest saan täiesti aru. Olen varem küllalt teinud mitme teljega graafikuid, aga lihtsalt seekord ei taha välja tulla. Päris mitu õhtut olen pusinud, täitsa loll tunne tekib.
http://www.upload.ee/files/3665294/h130939.xlsx.html
|
|
tagasi üles |
|
 |
alfreedo
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
KristinK
HV vaatleja
|
28.10.2013 21:26:50
|
|
|
Mure lahendatud
[h]:mm lõpuks töötas, kui absoluutselt kõik ajaformaadid niimoodi ümber tehtud sai. Tänud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|