Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tsaar
HV vaatleja
|
28.10.2013 13:53:42
veebilehe külastus ja 403 forbidden |
|
|
Tere! Taas mure. Elionis pole vist piisavalt pädevaid töötajaid ja abi ei saa. Nimelt on mu IP-aadress mustas nimekirjas.
Kodus wifi võrgus ei saa ma külastada üht UK lehte. Mujal olles wifis pole probleemi, ilusti laeb pildid ja kõik nii nagu peab.
Lisan paar pilti.
ja
Elion saatis ka pärast linke..."Kuna meie poolt väljastatud IP on isiklikus kasutuses ja vastutuses, siis mustast nimekirjast välja saamise päring tuleb samuti ise teostada." Heameelega suhtleks kellegi pädevaga priva teel edasi.
Ettetänades Kätlin
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.10.2013 14:01:27
|
|
|
Alustame sellest, et millega sa hakkama said, et sind blacklistiti?
Cache'i oled ära puhastanud brauseritel?
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
28.10.2013 14:15:28
|
|
|
Tegelikult on Elionil terve IP-de vahemik mustas nimekirjas ja tavakodanikul polegi seal midagi teha. Varasemal ajal sai ruuterist neti välja lülitada ja peale sisselülitamist anti uus IP. Paraku teinekord tuli kümneid kordi nuppu klõpsida, enne kui kasutuskõlbliku (ehk teises vahemikus asuva) IP sai. Ürita uus IP küsida, alternatiivne võimalus oleks proxy serverit kasutada.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsaar
HV vaatleja
|
28.10.2013 14:21:37
|
|
|
:S mulle Elion saatsis inglise k. veebilehed, aga ma ei jaga neist midagi, ausalt. Must maa minu jaoks. Olen siin puhastanud oma arvutit, ja restartinud ruutereid ja arvuteid. Ja tundub,et ega see Eilon ei taha eriti midagi teha. Ütles,et kui mul nende antud linkidest kasu ei ole ja probleem ei lahene(st. vabastamist teha ei saa), pöördugu ma lehehaldaja poole.
AGa esmalt tahakski vaadata ,kas mul on neist Elioni saadetud linkidest kasu? Aga mul oleks õpetajat vaja
Miks blokk peal? Vot ei tea. Jään mida vastuse , samuti ei tea Elion... Miks peaks UK veebilehehaldaja mind blokkima?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.10.2013 14:24:22
|
|
|
Mis linkidest jutt käib?
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsaar
HV vaatleja
|
29.10.2013 14:32:42
|
|
|
Betamax, saatsin sulle ps.
Sain proxy serveriga lehele, kuhu vaja. Kuid siiski ei saa aru,miks mu IP blokitud ja mis lahendus oleks. Ja nüüd kus ma saan proxy serveriga sisse, kas siis on sealt e-poest turvaline ja kindel osta krediidiga? Või siiski vaid vaatamiseks?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|