Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karukas
HV veteran

|
19.10.2013 16:19:14
Lenovo R61i heliprobleem |
|
|
Tere.
Olen juba mõnda aega hädas antud läpaka heliga. Heli on olemas aga kuidagi metallitininaga. Olen proovinud erinevaid OS`e ja linuxiga töötab, XP`ga töötab, Vistaga metallitinin, seitsmega sama jant. Vahet pole, kas 32 või 64 bit. Ilmselt on probleem draiverites. Draiverid tõmmatud lenovo kodukalt, Conexant töötab siis kuidagi, mingi teine pakutav(hetkel ei meenu nimi, ehk oli soundmax) ei suuda tuvastada riistvara. Küll olen täheldanud ka seda, et siis kui heli moondub, läheb ka hiirekursor aeglasemaks. Windowsi sisselogimisel teeb ka sama tobedat häält.
Mida teha? Tahaks normaalset häält kuulata ikkagi.
Kui teema ei saanud õigesse kohta, ehk keegi liigutab vajadusel.
e/ kas võib viga ennast peita uuendamata BIOS`is? Vaatasin kodukale ja seal on võimalus paigaldada uuendus aastast 2012. Momendil paigaldatu on 2008, versiooni number 2.18.
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
mega
HV Guru

|
19.10.2013 22:55:54
|
|
|
Ise kasutasin XP-d ja 8-t. Ei märganud erinevust... Proovi 8-ga.
_________________ - censored - |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
20.10.2013 15:17:31
|
|
|
Lasin ka jälle XP peale ja justkui tundub, et toimib. Kaheksat väga ei kipu panema, too uus ja toores. Kõik netis olevad soovitused viivad lõpuks ikka ja jälle lenovo kodukale ja sellepärast sai see teemagi tehtud, et omal mõistus otsas.
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
21.10.2013 11:26:48
|
|
|
laurx kirjutas: |
w7 + xp draiver? |
Sellist asja ei saanud kahjuks proovitud. Klemm oli nii koos. Peaks teise ketta sebima ja ehk isegi proovima.
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Number47
Kreisi kasutaja

|
24.10.2013 10:21:32
|
|
|
Ega Sul juhuslikult schlumberger reflex 20 id-kaardi lugeja masinas ei istu?
Mul endal oli kah kunagi r61i ja hääl tegi robotit, kui bootides idkaardi lugeja sees oli. 64bit 7 oli peal.
Ilma lugejata laulis ilusti.
_________________ Ärifoorumi tehingud alaealistega vaid vanemate kirjaliku nõusoleku esitamisel! |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
24.10.2013 22:33:14
|
|
|
Number47 kirjutas: |
Ega Sul juhuslikult schlumberger reflex 20 id-kaardi lugeja masinas ei istu?
Mul endal oli kah kunagi r61i ja hääl tegi robotit, kui bootides idkaardi lugeja sees oli. 64bit 7 oli peal.
Ilma lugejata laulis ilusti. |
Kusjuures ongi seda nime kandev vidin masinas olemas. Hakka või uskuma
|
tagasi üles |
|
 |
Number47
Kreisi kasutaja

|
25.10.2013 16:21:46
|
|
|
Proovisid ilma?
_________________ Ärifoorumi tehingud alaealistega vaid vanemate kirjaliku nõusoleku esitamisel! |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
25.10.2013 16:53:50
|
|
|
Number47 kirjutas: |
Proovisid ilma? |
Tunnistan oma laiskust, ei ole jõudnud. Pigem on vist süüdi ajanappus. Aga ma tänan vihje eest, ma kindlasti proovin asja järgi mingil hetkel.
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|