praegune kellaaeg 20.06.2025 18:50:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pelur117
HV vaatleja
|
09.10.2013 20:50:58
Sülearvuti videokaardi overclock'i küsimus , algaja |
|
|
Hei, kuna mul on suhteliselt korralik sülearvuti, kuid videokaart on jama. Siis kas mul oleks kasvõi natukene võimalik videokaarti overclockida. Muidugi peaksin olema rahul, et saan isegi praegu mängida Black Ops II suurel resol fps 30-60, aga väiksel kannatab isegi 90 peale. Kuid täna mul hakkas millegipärast mäng vahel lagama, kuigi fps oli korras. Samas on mul selline asi, et mul laeb seda Loading Screeni ka kaua (40sec). Varem oli see veel kauem, kuid uuendasin drivereid, siis oli parem.
Aga mis teie soovitakse, kuna videokaart ikka 64MB ja see on ikka väga halb, aga äkki aitab mind videokaardi overclock siis, olen lugenud, et see on kõvasti tõstnud ka fpsi. Ja mis oleks overclocki piir, minu spece vaadates.
Lisan siia oma specid siis: Ordi sülearvuti
Ram: 8.1GB
Prosa: Intel(R)Core(TM) i3-2350M 2.30ghz
Kõvaketas: 750GB
Videokaart: Intel(R) HD Graphics 3000 64MB
|
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
09.10.2013 22:10:11
|
|
|
Seda videokaarti ei saa klokkida, kuna integreeritud protsessorisse.
Videole antakse mälu juurde vastavalr vajadusele, mälu maht pole probleem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|