Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Lenovo plaanib alistada Hewlett-Packardi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 10.09.2013 01:14:36 Lenovo plaanib alistada Hewlett-Packardi vasta tsitaadiga

Suurim personaalarvutite valmistaja Lenovo pingutab, et võtta üle Hewlett-Packardi Euroopa turupositsiooni 2015. aastaks.

Lenovo näeb märkimisväärset potentsiaali oma kasvus Euroopas, Lähis-Idas ning Aafrikas, et saavutada järgmise 18 kuu jooksul juhtpositsiooni, märkis ettevõtte regiooni juht Gianfranco Lanci.

Loe edasi Äripäevast.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
gen
HV kasutaja
gen

sõnum 10.09.2013 22:58:18 vasta tsitaadiga

Kui rahakott puuga seljas siis lenovo T seeria läpakad on küll üleprahi masinad igas mõttes. Kui juse A-fagg pole icon_smile.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.09.2013 10:52:21 vasta tsitaadiga

Viimase T-seeria isendi T431u käkkisid nad küll minu silmis korralikult ära. Kõige muuga oleksin rahul olnud, aga touchpad koos hiirenuppudega ei ole enam minu maitse. Seetõttu antud mudel esialgu ostmata jäigi. Eks näis, kui paljud T-seeria armastajad selle uuenduse vastu võtavad. Ülejäänud seeriad peale T ja X on nagunii enam-vähem samal tasemel HP omadega.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
gen
HV kasutaja
gen

sõnum 11.09.2013 10:57:44 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Viimase T-seeria isendi T431u käkkisid nad küll minu silmis korralikult ära. Kõige muuga oleksin rahul olnud, aga touchpad koos hiirenuppudega ei ole enam minu maitse. Seetõttu antud mudel esialgu ostmata jäigi. Eks näis, kui paljud T-seeria armastajad selle uuenduse vastu võtavad. Ülejäänud seeriad peale T ja X on nagunii enam-vähem samal tasemel HP omadega.

T431u pole mingi masin ka, see on käkerdis, kui tahta õhukest siis ikka T431s võiks olla see millega arvestada. See on tegija, see U on nii paljude miinustega jah.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 11.09.2013 10:59:51 vasta tsitaadiga

gen kirjutas:
Betamax kirjutas:

T431u pole mingi masin ka, see on käkerdis, kui tahta õhukest siis ikka T431s võiks olla see millega arvestada. See on tegija, see U on nii paljude miinustega jah.

Mida rohkem odavamalt toota tahetakse, seda rohkem igalt poolt peab ju kokku hoidma. Aga ei ütleks, et Lenovo väga kehvaks muutunud on, pigem ka see trrend, kus nõutakse omanikult suuremat hoolivust ja tähelepanu masinaga töötades.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Lenovo plaanib alistada Hewlett-Packardi
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.