praegune kellaaeg 17.06.2025 22:48:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
10.09.2013 01:14:36
Lenovo plaanib alistada Hewlett-Packardi |
|
|
Suurim personaalarvutite valmistaja Lenovo pingutab, et võtta üle Hewlett-Packardi Euroopa turupositsiooni 2015. aastaks.
Lenovo näeb märkimisväärset potentsiaali oma kasvus Euroopas, Lähis-Idas ning Aafrikas, et saavutada järgmise 18 kuu jooksul juhtpositsiooni, märkis ettevõtte regiooni juht Gianfranco Lanci.
Loe edasi Äripäevast.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
gen
HV kasutaja

|
10.09.2013 22:58:18
|
|
|
Kui rahakott puuga seljas siis lenovo T seeria läpakad on küll üleprahi masinad igas mõttes. Kui juse A-fagg pole
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
11.09.2013 10:52:21
|
|
|
Viimase T-seeria isendi T431u käkkisid nad küll minu silmis korralikult ära. Kõige muuga oleksin rahul olnud, aga touchpad koos hiirenuppudega ei ole enam minu maitse. Seetõttu antud mudel esialgu ostmata jäigi. Eks näis, kui paljud T-seeria armastajad selle uuenduse vastu võtavad. Ülejäänud seeriad peale T ja X on nagunii enam-vähem samal tasemel HP omadega.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
gen
HV kasutaja

|
11.09.2013 10:57:44
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Viimase T-seeria isendi T431u käkkisid nad küll minu silmis korralikult ära. Kõige muuga oleksin rahul olnud, aga touchpad koos hiirenuppudega ei ole enam minu maitse. Seetõttu antud mudel esialgu ostmata jäigi. Eks näis, kui paljud T-seeria armastajad selle uuenduse vastu võtavad. Ülejäänud seeriad peale T ja X on nagunii enam-vähem samal tasemel HP omadega. |
T431u pole mingi masin ka, see on käkerdis, kui tahta õhukest siis ikka T431s võiks olla see millega arvestada. See on tegija, see U on nii paljude miinustega jah.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
11.09.2013 10:59:51
|
|
|
gen kirjutas: |
Betamax kirjutas: |
Viimase T-seeria isendi T431u käkkisid nad küll minu silmis korralikult ära. Kõige muuga oleksin rahul olnud, aga touchpad koos hiirenuppudega ei ole enam minu maitse. Seetõttu antud mudel esialgu ostmata jäigi. Eks näis, kui paljud T-seeria armastajad selle uuenduse vastu võtavad. Ülejäänud seeriad peale T ja X on nagunii enam-vähem samal tasemel HP omadega. |
T431u pole mingi masin ka, see on käkerdis, kui tahta õhukest siis ikka T431s võiks olla see millega arvestada. See on tegija, see U on nii paljude miinustega jah. |
Mida rohkem odavamalt toota tahetakse, seda rohkem igalt poolt peab ju kokku hoidma. Aga ei ütleks, et Lenovo väga kehvaks muutunud on, pigem ka see trrend, kus nõutakse omanikult suuremat hoolivust ja tähelepanu masinaga töötades.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|