Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Tänasest saavad EMT kliendid tellida oma internetipaketile lisamahtu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 05.09.2013 22:55:55 Tänasest saavad EMT kliendid tellida oma internetipaketile lisamahtu vasta tsitaadiga

link :: EMT

PRESSITEADE - Alates tänasest pakub EMT oma klientidele uudset interneti lisamahu teenust, mida saab operatiivselt oma tavapärasele internetipaketile ajutiselt lisaks tellida. Interneti lisamaht on mõeldud klientidele, kes on jooksval kalendrikuul erakorraliselt kasutanud rohkem andmemahtu kui sisaldub tema igakuises internetipaketis, aga vajadus jooksval kuul internetti kasutada on jätkuvalt olemas.

„Tavapäraselt on kliendid sellistel juhtudel tellinud uue suurema mahu ja kiirusega internetipaketi, kuid uus teenus pakub neile mugavat võimalust osta juurde andmemahtu vastavalt hetkevajadusele ning ühekordselt,“ ütles EMT andmeside- ja sisuteenuste osakonna juhataja Ando Meentalo.
„Heaks näiteks on siin kindlasti suvekuud, kui internetikasutus on paljudel klientidel tavapärasest suurem ning suurema internetimahu vajadust tuleb ette ka tähtsamate spordi- või kultuurisündmuste vms otseülekannete ajal. Siinkohal saabki internetti ajutise lisamahu teenuse abil jooksva kuu lõpuni edasi tarbida,“ lisas Meentalo.

Lisamahtu saab juurde tellida mugavalt SMSi teel. 2 GB täiendavat andmemahtu maksab 1,99 eurot ja nii saab klient olla kindel, et arve on kontrolli all. Interneti lisamaht kehtib kalendrikuu lõpuni ning soovi korral saab lisamahtu korduvalt juurde tellida. Lisainfo teenuse tingimuste ja tellimise kohta https://www.emt.ee/internet/lisamaht

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 06.09.2013 00:27:39 vasta tsitaadiga

2 euri 2GB eest ja ma maksan miski 5 euri 54mb eest emtis. Valisin kõige odavama paketti internetiga kuna palju ei kasuta aga see 54mb on ikka krt vähe, mis sai mul pmst ühe päevaga täis ja see aeglasem net mille peale läheb on ikka nii aeglane, et isegi wifi-s ei lase torrentitega asju kiiremini tõmmata.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mnator
HV Guru

sõnum 06.09.2013 07:37:40 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
2 euri 2GB eest ja ma maksan miski 5 euri 54mb eest emtis. Valisin kõige odavama paketti internetiga kuna palju ei kasuta aga see 54mb on ikka krt vähe, mis sai mul pmst ühe päevaga täis ja see aeglasem net mille peale läheb on ikka nii aeglane, et isegi wifi-s ei lase torrentitega asju kiiremini tõmmata.
oma torrendimaaniate jaoks võtad kaabli icon_cool.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
blas
Kreisi kasutaja
blas

sõnum 06.09.2013 08:10:39 vasta tsitaadiga

Lisamahtu saavad juurde osta kliendid, kelle kuutasuline internetipaket sisaldab vähemalt 1 GB mahtu.
https://www.emt.ee/internet/lisamaht#open-2309415-tab-2

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 06.09.2013 08:46:47 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
lopes39 kirjutas:

Ega ma läbi telefoni asju ei tõmbagi aga lihtsalt see 54mb 5 euro eest on ikka kohutavalt vähe ja ajuvaba. Eriti sellepoolest et, kõned ja sms-id ei kuulu selle summa alla.
Ma ei saa üldse aru milleks on mingi krt lemiit ja eriti veel see et 1.5 eurot rohkem makstes on limiit poolteist giga.
tagasi üles
tonuera
HV vaatleja

sõnum 06.09.2013 09:28:52 vasta tsitaadiga

Kas lihtsam pole Elisasse üle minna ja mitte põdeda nende konkurentsitult madalate EMT limiitide pärast ?
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 06.09.2013 09:38:14 vasta tsitaadiga

lopes39, sa vaheta oma iidne netipakett parem ära.
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 06.09.2013 11:51:28 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:

Iidne on siis 2-3 kuud? Millal ma ümber oma paketti tegin. Üldiselt on emt jah suht naeruväärne oma hinnapoliitikas, aga ma miskit elisat või tele2 endale ka ei taha.

Samas ega ma telefoniga nüüd just palju netis ei käi ka et ma vajaks miskit suurt kogust, kuid peaks pisut rohkem uurima et saaks ikka pisut mõistlikuma suuruse, kui seda on see 54mb. Kaasaegne internetist piisab ühe tube video vaatamisest ja juba limiit täis ja selle eest 5euri küsida pisut overkill.
tagasi üles
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 06.09.2013 11:56:15 vasta tsitaadiga

ot:
lopes39, lihtsalt huvipärast, mis maagiline pakett sul on? Kuumaks ja mis see sisaldab?
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 06.09.2013 11:56:28 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
salatoimik kirjutas:

Iidne on siis 2-3 kuud? Millal ma ümber oma paketti tegin. Üldiselt on emt jah suht naeruväärne oma hinnapoliitikas, aga ma miskit elisat või tele2 endale ka ei taha.

Samas ega ma telefoniga nüüd just palju netis ei käi ka et ma vajaks miskit suurt kogust, kuid peaks pisut rohkem uurima et saaks ikka pisut mõistlikuma suuruse, kui seda on see 54mb. Kaasaegne internetist piisab ühe tube video vaatamisest ja juba limiit täis ja selle eest 5euri küsida pisut overkill.

Sellised väiksemahulised netipaketid on pigem mõeldud neile, kellel on "mittetargad telefonid" icon_cool.gif ja kus vahest harva vajalik netitegevus käib hoopis WAP-i kaudu. Või siis vahest harva mõni E-mail sisse, mõni E-mail välja.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 06.09.2013 11:58:55 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
salatoimik kirjutas:

Kas sa nagu ise ei mõelnud kui lepingule allkirja panid selle 54 megabaidise andmemahu juurde? 54 megabaidiga ei saa ühtegi korralikku videot ära vaadata...

tagasi üles
iFlop
Kreisi kasutaja
iFlop

sõnum 06.09.2013 12:09:30 vasta tsitaadiga

Kui EMT arvates on 2GB eest sobilik 1.99€ küsida, siis võiks juba kõik paketid sama loogikaga olla. Esimene GB 99 senti ning iga järgnev 1€ ning siis pole vaja ka kiirust piirata icon_rolleyes.gif
Aga kui praegust hinnakirja vaadata, siis esimese 1.5 GB eest tahetakse 6,49€ saada (Internet telefonis S).
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
ents75
HV kasutaja

sõnum 06.09.2013 12:22:32 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
lopes39 kirjutas:

Püüa nüüd aru saada, et kaablit pole kaugeltki igal pool... Isegi 100m Tallinna piirist võid kaablist vaid unistada.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 06.09.2013 12:46:41 vasta tsitaadiga

ents75 kirjutas:
Mnator kirjutas:
lopes39 kirjutas:

Püüa nüüd aru saada, et kaablit pole kaugeltki igal pool... Isegi 100m Tallinna piirist võid kaablist vaid unistada.
Püia nüüd sina aru saada, et mobiilne net siiski ei sobi torrenditamisteks icon_exclaim.gif S.t. pead leidma endale mõistlikuma lahenduse. icon_wink.gif
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 06.09.2013 13:44:59 vasta tsitaadiga

See on küll hea lahendus. Endal augustis sai juba poole kuupealt 30GB mahupiirang täis (4G). Kui limiit on täis siis kiirus langeb nii madalale, et seda on võimatu kasutada (brauser jookseb kokku). Mul oli teine 3G pakett kõrval varuks, nüüd pole vaja thumbs_up.gif

lopes39 54MB pakett icon_eek.gif 54GB ikka mõtlesid?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 06.09.2013 14:07:44 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
ents75 kirjutas:
Mnator kirjutas:
lopes39 kirjutas:

Püia nüüd sina aru saada, et mobiilne net siiski ei sobi torrenditamisteks icon_exclaim.gif S.t. pead leidma endale mõistlikuma lahenduse. icon_wink.gif

Aga ehk viitsid järgi vaadata kui palju tänapäeval mahtu tarbivad isegi ajalehed ja siis kasvõi Youtube. icon_cool.gif 6-aastase mobiilneti kasutamiskogemus näitab päris üheselt, kuidas päev-päevalt, näiteks Youtube videode maht kasvab. Lisaks veel siis kõikvõimalike netiraadiote ja netiteleviisorite striimimaht üha suuremaks ja suuremaks. Nii, et täiesti võimalik, ilma igasuguse torrentita päevas täis surfata a 1-2GB. icon_razz1.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
ents75
HV kasutaja

sõnum 06.09.2013 15:04:44 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
ents75 kirjutas:
Mnator kirjutas:
lopes39 kirjutas:

Vaata kui mul on ülikiire üle õhu toimiv internet siis on ka selge et ma ei kasuta seda ka ainult HinnaVaatluses istumiseks (ükskõik kui tore see ka poleks). Kasutan seda erinavate suurt mahtu ja kiirust nõudvate tegevuste läbiviimiseks. Torrent on neist vaid väike osa (vähemalt minu puhul). Seega võiks tänasel päeval juba selle "kasuta kaablit sest muidu ei saa teised netilehte avada kuna sa tõmbad toru umbe" stiilis jutu vaikselt unustada. 4G, 5G jnejne. Mahud peaksid ammu vabad olema. Ja EMT puhul ei väsi ma kunagi korrutamast, et Telia käitub oma Soome klientidega hinna- ja mahupoliitikas VÄGA teistmoodi.
Kui sul on mõni "mõistlikum lahendus" võimsa e-riigi netiliikluse parandamiseks peale õhuneti või kaabli siis olen 1 suur kõrv-silm.
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 06.09.2013 15:06:53 vasta tsitaadiga

Kaabel on see peamine mõistlik lahendus ja jääb selleks veel üsna pikaks ajaks.
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 06.09.2013 15:09:39 vasta tsitaadiga

ents75 kirjutas:
Mnator kirjutas:
lopes39 kirjutas:

Isegi Tallinna sees võid kaablist und näha ja siis m-neti mahud on ikka häbematult väikesed!
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 06.09.2013 15:15:18 vasta tsitaadiga

Emt paketid ongi kallid, ma kolisin ise EMT 4 pealt DIILi 4,96 peale https://www.diil.ee/paketid
Netti sai rohkem ja kiiremini, lisaks sõnumid.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 06.09.2013 15:23:15 vasta tsitaadiga

Renq, maksa vastavalt ja saa saad mida tahad.
tagasi üles
ents75
HV kasutaja

sõnum 06.09.2013 15:25:30 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:

Sul on vist veidi arusaam mõistlikust lahendusest. Seda ma ju püüangi sulle selgeks teha, et see mis sinu jaoks on lahendus, pole seda paljude jaoks mitte. Ma tean ja olen isegi kasutanud Elioni lahendust ligi 10 aastat. Jah - ideaalne oli. Ja siis kolisin õnnetuke korterist majja ja sinu mõistlikust lahendusest jäi vaid ebamõistlik unistus. Ja meie - õnnetukesed, peamegi kasutama suurte andmemahtude liigutamiseks (mida tänapäeval jagub ikka lademetes) õhuteel levivat lahenust ja on ebamõistlikult ja kunstlikult piiratud. Aga sina istud oma lahenduse otsas ja targutad teiste kallal ja soovitad olla sama mõistlik kui sa ise... Oli minulgi kunagi selline komme kaablit kiites icon_smile.gif
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 06.09.2013 15:28:29 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:

Aga Mint Maximum 4G?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 06.09.2013 15:34:05 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
Renq, maksa vastavalt ja saa saad mida tahad.

aitäh hea soovituse eest... icon_smile.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 06.09.2013 15:36:25 vasta tsitaadiga

ents75 kirjutas:
Mnator kirjutas:

Sul on vist veidi arusaam mõistlikust lahendusest. Seda ma ju püüangi sulle selgeks teha, et see mis sinu jaoks on lahendus, pole seda paljude jaoks mitte. Ma tean ja olen isegi kasutanud Elioni lahendust ligi 10 aastat. Jah - ideaalne oli. Ja siis kolisin õnnetuke korterist majja ja sinu mõistlikust lahendusest jäi vaid ebamõistlik unistus. Ja meie - õnnetukesed, peamegi kasutama suurte andmemahtude liigutamiseks (mida tänapäeval jagub ikka lademetes) õhuteel levivat lahenust ja on ebamõistlikult ja kunstlikult piiratud. Aga sina istud oma lahenduse otsas ja targutad teiste kallal ja soovitad olla sama mõistlik kui sa ise... Oli minulgi kunagi selline komme kaablit kiites icon_smile.gif
Ja sind sunniti relva ähvardusel kolima, et sedaviisi kiunud siin? Teadsid ilmselt juba kolides, millest loobud.
DVDRW kirjutas:
Mnator kirjutas:

Aga Mint Maximum 4G?
Arvestades kui ülemüüdud on Elisa (ja ega teised ka eriti paremad ole), siis mobiilses netis torrenditades sa lihtsalt sigatsed teiste kasutajate suhtes.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Tänasest saavad EMT kliendid tellida oma internetipaketile lisamahtu mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.