praegune kellaaeg 13.06.2025 12:09:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
somnambuul
HV veteran
|
11.05.2025 19:05:32
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Veidi ostuabi moodi küsimus aga siin vast kogemusi omavaid isikuid rohkem kui mujal: keskmise suurusega ehk 25" (~70cm) odamama otsa (~100€) plastkohvrit oska keegi soovitada?
Kohver saaks kasutust max 1-2x aastas, seega päris 300-400€ Samsonite või mõnda teist netisoovituste top-s olevat ka ostma ei tormaks.
Ei pea siin kohapeal müüdav olema, amazon.de sobib ka hästi. Hetkel vaatasin sealt Amazon Basic ja American Tourister Soundbox-i. Viimane meeldis veidi rohkem ja ülevaated ka suht positiivsed.
Samas päris sellist mis üle ühe reisi ei kannata ka osta ei sooviks. Et võibolla on kellelgi veel praktilisi soovitusi mõne konkreetse toote osas? |
Materjal peaks olema polükarbonaat või polüpropüleen. ABS ei sobi loopimiseks. American Tourister võiks ok olla, põhimõtteliselt Samsonite.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
15.05.2025 15:09:10
|
|
|
Võtsin selle American Tourister Soundbox ära, https://www.amazon.de/dp/B06Y45Z8WG - €117.63
Esmaspäeva õhtul tellisin, täna tõi kuller ära.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
15.05.2025 15:32:01
|
|
|
nelja rattaga asjad on üpris halvad nagu aru olen saanud. Neid ei tohi enda järel vedada ja ka muidu pidid rattad kergelt eemalduma koti küljest. Vähemalt nii mulle poes räägiti kui omale miskit asja ostmas käisin.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
rauli
Kreisi kasutaja
|
15.05.2025 17:39:12
|
|
|
Ma olen aastaid kastaunud ainult neljarattalisi kohvreid, mugav püstises asendis veeretada mööda lennujaama ning nt seljakott ka peale toetada. Kasutan Swissgeari ja samsonite toodagut- kõikide kohvrite rattad siiani all ja kohvrid samuti terved ning reisinud olen nendega praktiliselt igale mandrile, ca kvartalis korra, Mikimaal ca korra kuus.
_________________ Everybody dies, but not everyone gets to live! |
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|