Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kivilaid
HV vaatleja
|
30.08.2013 14:14:37
4G + ADSL koju koos töötama? |
|
|
Olukord siis selline, et on kodus Elioni ADSL (789n) koos mitme vaatajakohaga. Kiirus on nagu ta on. Mingit muud juhtmega alternatiivi ei Elionilt ega kelleltki teiselt ei ole.
Samas 4g levi on seal kohas korralik.
Kas on mingi enam vähemgi mõistlik lahendus kuidas panna ADSL ja 4G kuidagi paralleelselt tööle koduse võrgu jaoks? Kuidagi nii, et seadmetes endis (Mitu lapakat, tabletid, telefonid, NAS, PS3 jne jne) ei peaks hakkama valima ühe või teise ühenduse vahel? Pannes lihtsalt kaks ruuterit ja tehes eraldi võrgud ei sobi. Gatewayd ka ei tahaks igas masinas alati vahetama hakata.
Kas on olemas mingit ADSL+4G modemit äkki mis oskab samal ajal mõlemat tarbida? (USB 4G dongle tugi näiteks?) või on mõni tark switch olemas? Ainuke mis ma saan aru saaks teha on see: https://www.mushroomnetworks.com/product/truffle-lite aga maksab see jubin $2390.00
Proovisin kolada nii eesti kui muu maailma foorumitest aga eriti targemaks ei saanud kahjuks
|
|
tagasi üles |
|
 |
karts3
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
30.08.2013 18:42:29
|
|
|
Sa tahad ilmselt load balancer'i, mitte backup linki?
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
03.09.2013 16:09:26
|
|
|
Aga kas mõlema neti olemasolek on üldse vajalik? Jääd kasutama 4Gd, ADSLi puhul (eeldusel, et see on eKodu lahendus) keerad netiühenduse kinni ja jääd lihtsalt TVd tarbima ning maksad ka natuke vähem (kuna "alusühenduse" eest küsivad nad ikkagi).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
kivilaid
HV vaatleja
|
04.09.2013 12:46:22
|
|
|
See paralleelne foorum oli väga abiks, huvitav et ise ei leidnud.
Kui võimalik siis võiks see asi ikka kuidagi "load balancing" loogikaga töötada, hädapärast tõesti variant et TV ADSL peale ja muu 4g'ga. Backup ühendusena ma väga suurt vajadust ei näe, häda ikka pigem kiirusega.
Seal on mainitud ka et "Huawei LTE ruuter on parim kodukasutajale" ?! - See Huawei B593 on mul täitsa olemas aga kuidas moodi sinna selle LANi juurde saaks ma küll aru ei saa...?
Lisaks leidsin nüüd ikakgi mõned DUAL-WAN ruuterid, näiteks see "http://www.cisco.com/en/US/products/ps9925/index.html" - saan aru, et see peaks nagu suutma seda mis ma soovin?
Ja kui nüüd veel siin läbi käinud märksõnadega otsisin siis satuusin sellise jubina otsa: http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-R480T%2B msi maksab siin eestis 75EURi?! Kas tõesti nii lihtne ongi? Kus siin kala on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.09.2013 13:00:03
|
|
|
kivilaid kirjutas: |
See paralleelne foorum oli väga abiks, huvitav et ise ei leidnud.
Kui võimalik siis võiks see asi ikka kuidagi "load balancing" loogikaga töötada, hädapärast tõesti variant et TV ADSL peale ja muu 4g'ga. Backup ühendusena ma väga suurt vajadust ei näe, häda ikka pigem kiirusega.
Seal on mainitud ka et "Huawei LTE ruuter on parim kodukasutajale" ?! - See Huawei B593 on mul täitsa olemas aga kuidas moodi sinna selle LANi juurde saaks ma küll aru ei saa...?
Lisaks leidsin nüüd ikakgi mõned DUAL-WAN ruuterid, näiteks see "http://www.cisco.com/en/US/products/ps9925/index.html" - saan aru, et see peaks nagu suutma seda mis ma soovin?
Ja kui nüüd veel siin läbi käinud märksõnadega otsisin siis satuusin sellise jubina otsa: http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-R480T%2B msi maksab siin eestis 75EURi?! Kas tõesti nii lihtne ongi? Kus siin kala on? |
Aga ei peagi ju "kala olemas olema", kuna TP-Link toodab teadlikult, juba aastaid, odavat tehnikat kodutarbijatele. Mitte pole läinud oma konkurentide teed, kus täpselt samasuguse odava tehnika eest ostjatelt kõva raha välja pigistatakse.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
05.09.2013 00:39:06
|
|
|
TL-R470T+ 36€ vers. TL-R480T+ 67€
mis seal vahet? kallimal võimsam prose, et võimaldab rohkem samaaegseid ühendusi ... midagi ka veebiliideses? suurem korpus, parem jahutus?
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|