praegune kellaaeg 17.06.2025 00:41:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Mardikas
HV kasutaja

|
21.08.2013 23:16:02
Windows 7 default sound playback device - kuidas fikseerida |
|
|
Probleem selles, et aegajalt kasutan USB heliseadet. Mul on vaja, et paar kindlat programmi seda kasutaks aga mitte kogu Windowsi heli läbi selle käiks. Aga alati kui ma selle USB audioseadme järele pistan, muudab Windows selle automaatselt default seadmeks ja kui ma ei taha kogu helindust sealt läbi lasta, siis pean alati käsitsi ümber muutma heliseadetest. Kas saab kuidagi fikseerida Windowsis, et default kaart on see, mis ette antud ja ei muuda ära, kui midagi muud külge topitakse?
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
24.08.2013 14:00:30
|
|
|
Mingi sarnane teema on siin: http://yabb.jriver.com/interact/index.php?action=printpage;topic=79728.0
Selle algatajal hakkas Windows pärast mitmendat korda käsitsi vaikimisi seadme taastamist "ise aru saama", et lisatud USB kaarti ei soovita vaikimisi seadmeks sättida.
Samuti võid proovida seda USB seadet default communications device'iks nimetada.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mardikas
HV kasutaja

|
25.08.2013 11:03:15
|
|
|
Microsoftil on dokument kuidas Windows käsitleb audioseadmete valikut. Alates Win7-st käib mingi heuristiline valik etteantud kategooriate, kaalukuste ja prioriteetide järgi. Kategooriate kaupa korrutatakse prioriteedid kaaluga ning siis summeeritakse tulemused, kõige kõrgema skooriga seade läheb automaatselt default seadmeks. USB seade on liideste kategoorias alati suurema kaaluga kui PCI või HDAUDIO.
Ma siis võtsin kätte ja muutsin neid reegleid nii, et USB oleks madalam kui muru. Tulemust aga ei tulnud, ei tea miks. Ikka lendab kohe default seadmeks.
Siis teine dokument kirjeldab, kuidas saa draiveri inf faili mudida nii, et see ei muutuks installeerimisel default seadmeks. See on vajalik näiteks mingi meditsiiniaparatuuri jms. ühendamisel. Noh proovisin ka siis mudida. Leidsin, et kasutab windowsi default wdma_usb.inf faili, tegin koopia, muutsin ka seadme kirjeldust, et oleks aru saada, kui muditud draiverit kasutab. Installeerisin USB audio seadme üle, näen ilusti, et on uue nimetusega seade st. muudetud inf faili kasutab aga sellegipoolest läheb defauldiks kogu aeg. Mulle on see suht uus teema niiet vbolla ma midagi tegin valesti aga ehk suund on õige.
Nõuanded on väga abiks!
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
1 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
26.08.2013 21:57:27
|
|
|
Mul ei ole kahjuks ühtegi USB liidese külge käivat helikaarti ega sellelaadset vidinat, ei oska rohkem kaasa rääkida.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|