praegune kellaaeg 21.06.2025 22:22:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
F3nya
HV kasutaja

|
15.08.2013 22:04:31
Küsimus seoses ASUS garantiiga |
|
|
Kas keegi oskab öelda, kas ekraani hinged lähevad garantii alla?
Mul Asus X53U läppakal HDD suri ära, 2 aastad saavad läbi Oktoobris, viisin Servisa ICT garantiisse.
Täna helistati, öeldi et seda teevad korda, aga on ka teine probleem: läppakal on väsinud ekraani hinged, et kui ei vahetada, varsti lähevad üldse katki (olidki natuke väsinud, ekraan seisis ilusti igas positsjoonis, aga natuke liikus kui seda puutuda)
aga öeldi et nad ei kulu garantii alla, et see on siis tasuline (24euri tahavad).
See oli küll uudis minu jaoks. Teadsin küll, et näiteks akud ei kulu garantii alla, aga et hingesid?
Kas ongi nii ve, ja mul pole mõtted nendega vaielda? Kui jah, kas siis on vaja neid vahetada kohe? Tundub kuidagi kallis, äkki saab kuskilt odavamalt?
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
16.08.2013 08:13:55
|
|
|
Odavamate arvutite juures võivad ekraani hinged sageli olla kuluosa. Ma küsiks neilt tõestusmaterjali nende väite kinnitamiseks. Kui nende väide peab paika, siis 24€ on enamvähem odav hind mida sellise töö ja materjalide eest maksta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
F3nya
HV kasutaja

|
21.08.2013 18:44:09
|
|
|
Uurides Servisa käest rohkem mis põhjusel see ei kulu garantii alla, kui see ei ole mu enda süü pärast tekkinud, ja ei saades konkretset vastust sellele, sain seda asja remonditud tasuta garantii all lõpuks.
Asus.com suppordis mulle kah öeldi, et kui see ei ole minu enda süü pärast tekkinud, siis peaks see kuuluma garantii alla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
21.08.2013 20:16:20
|
|
|
Asusel hinged suht pehmest materjalist, kipub tõesti katki minema. Alguses on mõra, tavaliselt kohe kruvi kõrvalt, mistõttu ilmneb ta lihtsa loksuna. Üks hetk on ragin taga ja hing irdunud.
k52 ja 53le olen hingesid leidnud 10€ paar.
Servica ajas mõlemal juhul kägu, et saab ainult koos ekraani plastikuga 40€
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|