Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
05.08.2013 10:40:38
Juulikuus tõusis mobiiltelefonide müügis esikohale niiskuskindel nutitelefon |
|
|
link :: Elisa
PRESSITEADE 5. august 2013 - Esmakordselt ajaloos tõusis juulikuus mobiiltelefonide müügis kindlalt esikohale niiskuskindel nutitelefon - Sony Xperia V. Niiskuskindlus oli menukas ka tahvelarvutite müügis, kus vastavaid omadusi omav seade jõudis edetabelis teisele kohale.
Elisa tootearenduse osakonna juhi Mailiis Ploomanni sõnul on just sel suvel väga häid müüginumbreid näidanud niiskuskindlate seadmete müük. „Lisaks esikohale tõusnud Sony Xperia V, jõudis esimese viie kõige populaarsema mobiiltelefoni hulka veel niiskuskindel Sony Xperia Go,“ märkis Mailiis Ploomann. „Sama trend joonistub sel suvel välja ka tahvelarvutite müügi edetabelis, sest seal platseerus müügiedetabelis teisele kohale niiskuskindel tahvel - Sony Xperia Tablet Z.“
„Ei oska öelda, kas kliente paelub kena, klaasine, kompromissitu disain või tõepoolest niiskuskindlus – aga Sony Xperia seeria seadmed on sel suvel kindlalt vallutanud klientide südamed,“ tõdes Mailiis Ploomann.
Tolmu- ja niiskuskindlate Sony Xperia telefonide eriline puutetundlik ekraan reageerib sõrmepuudutusele ka märja käega ning vee all. Neid nutitelefone võib muretult pool tundi meetri sügavusel magevee all hoida ja midagi ei juhtu.
Mõlemal telefonil on kahetuumaline protsessor, mis võimaldab kasutada kõiki nutitelefoni nutikaid võimalusi ja korraga. Sony Xperia V ja Go nutitelefonid on loodud vastupidavateks ning mõeldud aktiivsetele inimestele, kes vajavad telefoni lisaks argitoimetustele ka matkal ja treeningul.
Elisa esindustes 2013, juulikuus müüdud mobiiltelefonide TOP 5:
1. Sony Xperia V
2. Samsung Galaxy TREND
3. LG Optimus L5 II
4. Samsung Galaxy S3
5. Sony Xperia Go
Elisa (www.elisa.ee) on Põhjamaade juhtiv sideteenuste pakkuja, mille aktsiad on avalikult noteeritud NASDAQ OMX Helsingi börsi suurte ettevõtete nimekirjas. Elisa teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti, sealhulgas Eestis üle 624 000 kliendi. Eestis suuruselt teine mobiilsideoperaator Elisa pakub oma klientidele laia valikut erinevaid mobiili- ja andmesideteenuseid. Vahendame läbi sidevõrkude inimestele elamusi ja parandame ettevõtete tootlikkust. Elisa keskendub eraklientidele ja ettevõtetele suunatud IKT- ja võrguteenuste arendamisele. Elisa ja juhtiv globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa Eesti AS käive oli 2012. aastal 111,8 miljonit eurot.
Pildil: Sony Xperia Z
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
05.08.2013 14:30:34
|
|
|
Suht loogiline, arvestades seda, kui telefonil midagi katki läheb, siis 99% juhtudeks öeldakse, et telefon on niiskust/vett saanud ja remont ei käi garantii alla.
Ma arvan, et järgmine aasta peaks selliseid moblasid hulgi tulema ka teistelt tootjatelt
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juan Pablo
HV veteran
|
05.08.2013 18:25:24
|
|
|
Ise oman sellist telefoni ja olen rahul! Asjalik massin on ja raskust ainult 120 g.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
06.08.2013 10:14:54
|
|
|
Ja kui lähed näiteks Xperia Go vms. telefoniga probleemi kurtma ja saad vastuseks niiskuskahjustus? Kuidas tõestad, et sinu poolt olid alati kõik augud ja klapid suletud ja niiskus mingi defekti vms tõttu sisse puges?
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.08.2013 10:25:38
|
|
|
eks siis hakkame firmaga ja tarbijakaitsega vaidlema.
ei saa ju lõputult peedistada krd niikuskahjustusega kõiki
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
06.08.2013 10:27:46
|
|
|
Mis kasutaja KRANTS xcover telefoni saagast sai?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
06.08.2013 10:34:56
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
eks siis hakkame firmaga ja tarbijakaitsega vaidlema.
ei saa ju lõputult peedistada krd niikuskahjustusega kõiki  |
Erinevatest välismaistest foorumitest jääb selline mulje, et ikka saab.
Väidavad, et polnud korralikult suletud (tagakaas ja/või klapid) ning tootja ei vastuta.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.08.2013 10:44:45
|
|
|
yldiselt kui ma veekindla mobla kunagi ostan, siis ma ei lähe seda esimese asjana testima. pigem on see kaitse õnnetuste puhul, mitte vee all rääkimiseks, surfamiseks ja pildistamiseks
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
06.08.2013 10:55:57
|
|
|
yldiselt kui ma veekindla mobla kunagi ostan, siis ma ei lähe seda esimese asjana testima. pigem on see kaitse õnnetuste puhul, mitte vee all rääkimiseks, surfamiseks ja pildistamiseks |
Sama siin, kuid leidub kasutajaid kes väidavad, et tegid trenni või liikusid ringi vihmas (st ei pannud telefoni otseselt tahtlikult vee alla) ning siiski suutsid oma niinimetatud veekindlast telefonist jagu saada ja saadeti teenindusse kurtma minnes pikalt.
Ehk siis jutu point - teed kõik õigesti ja vee alla ei kipu, kuid väidetavalt ikkagi saab "veekindel" telefon hukka ning teenindus saadab su pikalt, olgu IP märge misiganes.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
06.08.2013 11:00:36
|
|
|
yldiselt kui ma veekindla mobla kunagi ostan, siis ma ei lähe seda esimese asjana testima. pigem on see kaitse õnnetuste puhul, mitte vee all rääkimiseks, surfamiseks ja pildistamiseks |
Ma olen oma Defy ekraani korduvalt jooksva vee all puhastanud, siiani (ptüi-ptüi-ptüi) OK
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|