See display on arvatavasti tegelikult auk katte sees, kustkaudu saab väikest osa ekraani näppida. Välja paistvad widgetid on tehtud selle augu suuruse ja kujuga arvestades.
tont23, Endal ka
Aga jah räägivad, et 5,2 on veel ühe käega mugavalt toimetatav. Enda keskmise suuruse käega on 4,7 juba suht ebamugav. Näiteks ei saa kätt ühes asendis hoides kasutada alumisi nuppe ja siis ülevalt notification riba alla tirida.
tont23, Endal ka
Aga jah räägivad, et 5,2 on veel ühe käega mugavalt toimetatav. Enda keskmise suuruse käega on 4,7 juba suht ebamugav. Näiteks ei saa kätt ühes asendis hoides kasutada alumisi nuppe ja siis ülevalt notification riba alla tirida.
Mul on 4,7 (tavaline G) ja tõesti väga napilt saab kogu ekraani kasutada (mul pikad näpud kah veel pealekauba). Teised vist kasutavad küll kahe käega - ühega hoiavad ja teisega kasutavad. _________________ PSN: weaselEST
Kätte sobivuse kohta ei oska öelda, aga see on igati tervitatav, et kasutatakse pindala maksimaalselt ära, st suurem ekraan kui S4 kui väliselt mõõtmetelt pea sama
Quad-band GSM/GPRS/EDGE, quad-band UMTS/HSPA, penta-band LTE support, LTE-Advanced
Form factor: Touchscreen bar phone
Dimensions: 138.5 x 70.9 x 8.9 mm, 143 g
Display: 5.2" 16M-color 1080p (1920 x 1080 pixels) power efficient capacitive touchscreen IPS LCD with Gorilla Glass 3 and ~424 ppi and 450 nit brightness, extremely narrow bezels (2.65 mm)
CPU: Quad-core 2.3 GHz Krait 400
GPU: Adreno 330
Chipset: Snapdragon 800 chipset
RAM: 2GB
Memory: 16/32GB storage, microSD card slot (region-specific availability of the slot)
Cameras: Primary 13 MP auto-focus optically-stabilized camera, 8X digital zoom, face detection, HDR mode, panorama, geo-tagging; Full HD (1080p) video recording at 60fps, Secondary 2.1 MP front-facing camera with FullHD video capture
Connectivity: Dual-band Wi-Fi a/b/g/n/ac, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0 LE, standard microUSB port with MHL and USB host, GPS receiver with A-GPS, GLONASS, 3.5mm audio jack, NFC, wireless screen sharing (Miracast protocol)
Misc: Camera has sapphire glass cover, customizable system key (can assign different functions to back, home, menu buttons); tap twice on the screen to turn it on and off
Battery capacity: 3,000mAh Li-Po unit (2,610mAh in some markets)
Ülevaadete järgi tundub päris pädev masin, ehk siis ekraan, aku pidavus, ekraani suurus vs masin ise jne. Oleks veel ainult SD slot, stock Android, oleks päris tiptop. Kõlakad käivad küll, et ta on järgmise Nexuse põhjaks, mis oleks eriti püss, juhul kui nad midagi ära ei nudi
Ramones, 32GB variant on ka ju olemas/tulemas. LG otsustas pigem ise ilma SD kaardita lelu teha mingil põhjusel, ma kahtlen, et Google'il väljaspool Nexus masinate väga suurt mõjuvõimu on selles suhtes.
renhoelder, peab jah 32GB ära ootama, loodetavasti ei tule hind liiga kirves. Isutab küll HOX G2 vastu välja vahetama.
Googlel ilmselt sõnaõigust ei ole küll aga krt tootjad võiks mõistuse pähe võtta. 64GB isendit oleks paras juba tänasel päeval pakkuda, mitte mõnitada 16 või 32 (nibin-nabin saab hakkama) mälumahuga.
Paljudel Nexustel pole ka mälukaardipesa. Vevalt Googlit selle puudumine huvitab. Pigem nad soovivadki, et kõik kraam on nende valvsa pilgu all hoiul.
Minu kaudu 16 gigased 395€ eest.
Tele2 e-poes kadus ära see toode. Saatsin küsimuse kas viivitavad sellega ja juhul kui mitte, siis kus Tallinna esindustes saaks näppida?
Kuidas teie suhtute sellese, et antud nutikal Gorilla Glass 2 peal 3 asemel? On see pigem halb omadus või siiski peaks kile peale panema?
Kuidas teie suhtute sellese, et antud nutikal Gorilla Glass 2 peal 3 asemel? On see pigem halb omadus või siiski peaks kile peale panema?
Ma olen aru saanud, et 2 ja 3 vahe on selles, et 3 on lihtsalt õhem. Mõlemad pakuvad samal tasemel kaitset. Kui tasku mingit sodi täis on ja ekraan peaks liivaga vms kokku puutuma, siis kriibib klaasi ikkagi ära, on seal ees siis gg2 või gg3.
Nii, EMTs on müügil ametlikult. 479 hinnaks, mis on nii odav, et hakkan kahtlustama mingit pettust. Z1 on näiteks 679. Igatahes otsin mingi esinduse ja lähen näpin natuke. _________________ Avatar by Flacko
See tundub üsna hea diil jah. Mu arust isegi etem kui Nexus5 tegelikult. Peaasi, et väga plastine ei tunduks. SIV on küll jubedus selles osas. _________________ PSN: weaselEST
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.